Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizni hív, de nem visz sehova. Ez normális?
Figyelt kérdés
Tegnap történt meg a hatodik randink, viszont még mindig ugyanaz a program mint az első randin. Ülünk az autóban, rosszabb esetben sétálni kell a sötétben, hidegben..😂 Félreértések elkerülése végett, nem lehúzni szeretném, kitudom magamnak fizetni azt az üdítőt/kaját, csak már kellemetlen, és unalmas is órák hosszát ülni az autóban vagy szétfagyni az utcán. Egyszer megemlítettem neki (talán a negyedik randi előtt), hogy elmehetnénk mondjuk kajálni, erre egyből rávágta hogy jó persze, majd nekem azt a randit lekellett mondanom családi okok miatt. Megbeszéltük hogy majd bepótoljuk következő randin, ami el is jött viszont ugyanúgy csak az autóban ültünk, és semmit nem mondott a megbeszélt programról. Tehetős családból származik, ezt csak azért írom le, mert nyilván egyből az jutna eszetekbe hogy anyagilag lehet rosszul áll. 27 éves..
Hívd meg te egy beülős randira valahova. Mármint hogy te fizetsz mindent. Hátha esetleg venné a lapot.
dec. 1. 08:22
22/29 anonim válasza:
Mi is sokszor autóban randiztunk és pont tél volt. De a mi kapcsolatunk csak szex kapcsolatnak indult. Először le is feküdtünk, ő fizette a szállodában azt az éjszakát. Viszont utána elkezdtünk komolyabban randizni. Csak így tudtuk megoldani autóban, mert ő nős volt akkor még és a környéken titokban akartuk tartani a kapcsolatunkat. Viszont ő sokszor meglepett valami kedvességgel, meg vittünk magunkkal üdítőt. Volt, hogy pezsgőt is poharakkal, meg az autóban szexeltünk is. Ez így ment kb két hónapig. Utána felvállaltuk a dogot, ő elvált és mst hosszú évek óta együtt vagyunk.
A ti esetetekben fura ez a sráctól, ha egyedülálló. Én is csatlakozom az előttem szólókhoz, hogy nem komoly ez az ember.
dec. 1. 08:34
23/29 anonim válasza:
Kérdező.Legközelebb ha hív, akkor mondd, hogy más programod van.Kérdezi, hogy mi, akkor találj ki valami jó programot.Nem kell elmenni, csak mondjad, hogy nem érsz rá, mert moziba mész.Aztán ne keresd.Legközelebb ugyanez, csak szaunázni mész.Aztán ugyanez, csak vacsorázni.Ha rákérdez, hogy miért nem találkozol vele, akkor mondd, hogy azért, mert programod van.Különben meg egy haverod ne számoltasson el semmiről.
Ha megkérdezi, hogy a haverod-e ő, akkor mondd, hogy mi más lenne?
Te nem ehhez vagy szokva.Ha egy férfi udvarol neked, az nem az autóban ücsörög veled, meg a hidegben sétáltat.
dec. 1. 09:24
24/29 anonim válasza:
20
Met valószínűleg tényleg gyógyszert kéne szednie… :(
Gondolom az agya annyira túl van tolva, hogy a “normál” állapot neki lassú.
Esetleg a neurofeedback-ről hallottam még jókat
dec. 1. 10:18
25/29 anonim válasza:
Szerintem smucig, vagy eleve nem akar ő normálisan randizni. Csak el van veled. Beszélhetsz te neki, nem fog megváltozni.
dec. 1. 11:05
26/29 anonim válasza:
Na szóval, összegezzük mi lehet a probléma:
- Élvezed a mártír szerepet. Agyban nagy baj van ha 2-3 alkalomnál többet bírtál.
- Nem azért viseled el, mert h-lye vagy, hanem mert a pénzre hajtasz (írom én ezt nőként)
- A pasi azt várja, hogy felhívd magadhoz vagy felmenj hozzá, mert dgni akar és azért szenvedtet a hidegben.
- Csak egy szerető vagy és ezért nem akar veled nyilvánosan megjelenni, mert lebukik.
- Rejteget téged. Vágom, hogy a külsőd 10/10, de a belsőd lehet 1/10 és ezért nem akar veled megjelenni sehova.
dec. 1. 11:49
27/29 anonim válasza:
Összegezve az eddigi vàlaszokat, szerintem ő nem igazán gondolkodik veled komoly és hosszú távú kapcsolatban, különben màr jelezte volna ezt a szàndékàt.Annyi a dolgod, hogy kommunikáld felé,neked ez így nem oké,majd feltedd neki a kérdést: mit akar tőled?!...
dec. 1. 13:08
28/29 anonim válasza:
Nem kell itt már kérdéseket tenni. Nagyon max a második randi után már le kellett volna tiltani az illetőt. Kérdező, jó szándékból írom, lesznek még gondjaid, mert nem sokra tartod magad. Próbáld leszűrni a tanulságokat és fordulj pszichológushoz.
dec. 1. 13:13
29/29 anonim válasza:
De kérdező, miért mondod, hogy akkor majd még beszélsz vele erről?! Most voltak az első randijaitok, most kellett volna megmutatnia, hogy mennyire érdekled, és megmutatta! Ennyire! Mit akarsz erről te még cseverészni? Attól nem fogod jobban érdekelni, hogy még így úgy próbálod betrükközni, hogy 6 tali után vigyen már el egy rendes randira is! Szerintem szánalmas a viselkedése. Neked nem kellett volna felhoznod az anyagiakat, mert nem releváns, de ha már felhoztad, akkor ráköt az ember, hogy amúgy miért akarsz még vele lenni, ha eléd tette, hogy ő hogy kezel téged... ez után nem sok választás maradt, mint hogy igen is egyéb okok miatt, mert a viselkedése mint le is írtad, hagy maga után kívánni valót! Amúgy meg attól, mert valakinek A Családja tehetős attól még miért lenne ez ekvivalens azzal, hogy ő maga tehetős? Illetve általában a vagyont felhalmozott első generációs "értelmiségiek" gyereki tudnak lenni a legnagyobb ingyenélők mindenféle valódi kompetenciák nélkül, mert beleszülettek a "tehetősségbe", és hozzászoktak, hogy jól megy a soruk más pénzéből. Nem biztos tehát hogy ő lenne a jó választás, nem tűnik túl életképesnek már a csajozás terén sem...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!