Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közösségi platformon eléggé sokat szereplő hölgyel sikerül majd talán randizni, s félek ez normális?
Nos, igazából semmi extra 2 héttel ezelőtt ráírtam instan a hölgyre. Amit tudni kell róla, Tiktokra készít videókat, velem kB egykorú. Na de lényeg ami lényeg instan, hogy ráírtam elkezdtunk beszélgetni, s most odáig jutottunk, hogy ezen a hétvégén, találkozni fogunk. Én falusi vagyok, ő Nagy városi... S, igazából gondolkodtam kocsival megyek fel, vagy nem tudom igazából attól félek, nem vagyok elég jó hozzá mert, hiába írjak ki, a közel ilyen jól kínéző csajok, hogy nekünk igazi pasi kell nem pénz, ez egy vicc..
S félek kocsival elmenni, mert lehet kocsi alapján már megítél..
Sőt igazából attól is félek, én nem vagyok gazdag....s nem tudom elképzelni erről a lányról nem gold digger
.. Szóval ja egypár szóval is, félek attól jelenlegi anyagi helyzetem miatt, nem jön majd össze valami tanács?
Ha ennyire elítéled és lenézed a csajt minek akarsz vele találkozni, idióta?
Bár ez szerintem a részedről önbédelem, kimagyarázod, hogy miért nem mersz belevágni.
Nem kell túldimenzionálni.
Első találkozásnál mindenkiben van némi szorongás.
Kinek ezért, kinek azért.
Ez normális.
Akiben nincs, az közömbös, annak mindegy.
Nem kell kocsi, nem kell semmi más, csak te - vagy nem.
Még az is lehet, hogy élőben ő nem fog tetszeni neked, vagy egyszerűen nem tudtok mit kezdeni egymással.
Ezért érdemes találkozni, hogy ez kiderüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!