Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Bejönnek nektek a Love Islandben szereplő srácok?
1x vasalás közben sikerült úgy 10 percet látnom belőle, aztán elkapcsoltam a csatornát.
Senkivel sem ismerkednék közülük meg.Tipikus belőtt hajú, tetoválásokkal díszített, gyúrótermi, felszínes önimádó fszokkal van tele.És a nők is ugyanezek.Genetikailag vékony fitneszmacák, jócskán alul öltözve.Gáz az egész műsor a benne lévő beképzelt lényekkel.
Kb az egészből 20 percet láttam, és soha többet nem fogom ilyen vackot nézni.
Nem csak a srácokról, de a lányokról is lerí, hogy mennyire végtelenül ostobák. Az arcukon mindig ilyen idétlen kifejezés ül, és a többségük két mondatot nem tud értelmesen megfogalmazni.
L
Mit lehet még szólni ahhoz amit irtatok?
Egyetértek veletek.
A párom kapcsolgatta a TV-t és ott ragadt valahogy. Döbbenten nézte, hogy milyen sz@r műsorok vannak. Én is belepillantottam, aztán könyörögtem, hogy kapcsolja el, mert az IQ-m percenként több százalékponttal esett a műsor hatására.
Nem kellene egyik pasi sem a műsorból. A nők közül meg egyikkel sem lennénk "öribarik", mert nem tudok azonosulni azzal a felszínességgel, amit ők képviselnek.
Jó persze, itt senkinek nem jönnek be, de a valóságban meg nagyon is igen, nem véletlenül kerültek be a műsorba.
Az egyik srácot személyesen ismerem és igencsak tapadnak rá a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!