Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Bejönnek nektek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Bejönnek nektek a Love Islandben szereplő srácok?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek róluk úgy összességében? Van kedvencetek, akivel szívesen megismerkednétek és van olyan aki annyira nem szimpatikus? Írhattok magával a műsorral kapcsolatban is, hogy az milyen szerintetek.

2019. okt. 1. 09:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
19%
Hidd el, h a legtöbb csajnak bejonnek. Pont úgy, mint a csajok a pasiknak.
2019. okt. 1. 11:52
 12/16 anonim ***** válasza:
75%
Melyik fiút ismered személyesen?
2019. okt. 1. 12:58
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem nézek ilyesmit, de a hogyvoltot olvastam, mert nem tudtam mi ez. Ott voltak képek, szóval láttam őket és egyik se jön be.
2019. okt. 1. 13:47
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha a viselkedésüket nem nézzük nekem Gábor és Norbi bejön. Egy fárasztó nap után amikor egész nap dolgozom, tanulok, tökéletes esti program, mert nem kell rajta egy kicsit sem gondolkozni, csupán bámulni a tv-t. Ráadásul nekem ilyen stílusú barátaim nincsenek is, szóval jó megfigyelni őket.
2019. okt. 1. 17:18
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Szégyellem bevallani, magam sem tudom, hogy miért, de szoktam nézni. Személyiségileg Erik az egyetlen, aki szimpatikus. Külsőleg Rajmi tetszik, de neki meg a személyisége egyáltalán nem.
2019. okt. 2. 03:29
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Pedig ezek a műsorok nem véletlenül, és nem a szórakoztatás miatt vannak a képernyőn. Most komolyan! Senkinek nem tűnt még fel, hogy a világ "nyugati" részén pontosan ugyanolyan műsorok, ugyanolyan törvények vannak? Mondhatni egyszerre!

Akkor nézzük mi is a cél: az erkölcsi nívó züllesztése. Lásd, az 50-es évek, majd a fogamzásgátlót kifejlesztve a drog, a szabad szex és a zenei kultúra hármasával be is vitték a mélyütést a hagyományos értékrendeknek. Aztán jött a válás propagálása, a fiatalok pszichéjének átformálása. Aki 16 éves kora óta a szabad szex világában él, laza erkölcsökkel, az szerintetek képes lesz majd egy saját családban élni? Nem. Hát ez a cél! A család egy védelmező közeg, a fő cél pedig az emberek gyengítése. Ehhez az is hozzátartozik, hogy ne legyen idejük senkire, de még magukra se. A média ezt már tudományos szinten űzi, aztán szelepnek meg ott van a net, ahol mindenki fontosnak érezheti magát, ott van a sok online játék, ahol meg az emberek döntő többsége azt érzi, hogy tehet valamit magáért, elismertséget szerez.

Nem véletlenül van ekkora káosz a párkapcsolatok terén, sőt aki kihúzza a fejét a homokból, észreveszi, hogy a generációk között óriási a hanyatlás. Mert már nincsenek hagyományos családok, a nevelés, az iránymutatást átvette a szociális média, és a main stream média. Az emberekben elérhetetlen vagy olyan célokat ébresztenek, amik nem a közösséget, hanem csak önön céljaikat szolgálják.

A mai műmájer, kivagyok, csak a külsőségekért élő fiatal generáció többsége öngyilkos lesz, amikor eléri az 50 éves kort. Hajmeresztő az a nagyképűség és gőg, amivel az életüket élik, az a tipikus buta felfogás, hogy felettük nem jár el az idő. Pedig el fog. Aztán nem lesz 48kg cukibaba, meg tetovált izomagy. Majd a következő generáció kigúnyolja az addig királynőként és királyként magára tekintő önelégült emberkéket, és azt mondja nekik: ugyan már mami...papa. Nem kelletek már senkinek.

2019. okt. 3. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!