Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők miért ennyire körülménye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért ennyire körülményesek, ha randihelyszín megbeszéléséről van szó?

Figyelt kérdés

Már nem tudom, hányszor fordult az elő, hogy azt mondom, hogy "x metrómegálló", és jön a kérdés, hogy "de ott pontosan hol?". Koordinátákat adjak meg, vagy mi? Miért nem lehet elhinni, hogy úgyis megtaláljuk egymást egy metrómegállóban? A kedvencem az volt, amikor egy villamosmegállóban volt megbeszélve, és azt kérdezte a lány, hogy azon belül hol. Nem tudtam, sírjak-e vagy nevessek. Más lányismerősöm meg azért akadt ki, mert találkoztunk valahol, és nem elégedett meg azzal, amikor azt mondtam, hogy "úgyis fogunk azon a környéken találni egy kávézót, ismerem a környéket", neki muszáj volt tudnia, hogy pontosan hova fogunk menni, mert hogy ő utálja a határozatlanságot.

Állandóan ezt a körülményességet érzem lányoknál. Miért nem lehet abból kiindulni, hogy a fiú tudja a dolgát, és rá lehet bízni magadat? Ismerem a belvárost, mint a tenyeremet, tudom, hogy adott helyen úgyis találunk egy nyamvadt kávézót, ahol lesz hely. Nem értem ezt a körülményességet.

2019. jan. 13. 15:14
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

Én viszont nem engedem, hogy helyettem fizessenek, kapcsolatban már lehet közösködni, de amíg ez nem biztos, addig szó sem lehet róla, hogy tartozzak egy férfinak. Tehát nálam igenis fontos, hogy hova megyünk, milyenek az árak, és mivel lehet fizetni.

De mondok randitól független dolgot. Ismerek két indiai éttermet Budapesten, ismerősökkel mentünk mindkét helyre, mindkét étteremnél ki van írva, hogy lehet kártyával fizetni, aztán amikor ténylegesen fizetni akartunk, kiderült, hogy csak készpénzt fogadnak el. Na most nem sok kp van nálam általában, tehát úgy szoktam rendelni, hogy azt ne haladja meg, ami épp a pénztárcámban van, abban az idióta esetben, ha valamiért mégse igazak a matricával vagy weboldalon jelzett infók a kártyás fizetési módra vonatkozólag. Ez pedig akár veled is megtörténhet. Na most ha randin esik meg egy ilyen, akkor elég kényelmetlen, ha nem terveztél ilyen eshetőségre. Más lapra tartozik, de privát véleményem, hogy az ilyen éttermek, akik ezzel trükköznek, megérdemelnék, hogy valaki lelépjen azzal az ürüggyel, hogy vesz fel pénzt, aztán nem jön vissza fizetni.

2019. jan. 16. 21:29
 42/43 A kérdező kommentje:
Nekem általában hagyják a csajok, hogy fizessek randin.
2019. jan. 16. 23:41
 43/43 anonim ***** válasza:

Ez tök jó, de a lényeg az, hogy biztosat akarunk tudni, és biztonságban lenni.

Szeretem, ha tudom, merre jutok haza, nem egy ismeretlen helyen felbasznak a buszra, hogy menj ezzel eddig.

Fizetni pedig szeretek magamnak, és akkor rendelhetek azt és annyit, amennyit akarok. Már régóta nem tartanak el, nen akarom gyereknek érezni magamat.

2019. jan. 17. 13:42
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!