Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen bemutatkozót írjak Tinderre lányként? Szeretném, ha szimpatikus lenne a srácoknak.
Leírom nagyvonalakban, nyersen, hogy ki vagyok és kit keresek:
- káros szenvedélyektől mentes, intelligens értelmiségi egyedülálló, gyermektelen vagyok.
- művész lélek vagyok, szeretem a romantikát, a szép/finom dolgok feltöltenek és motiválnak (akár egy szép táj, festmény, város, ruha, étel, ital stb.)
- kedvelem a divatot, viszont nem kedvelem a social médiát. csak mint regisztrált vagyok Facen és Instagramon, nem töltök fel képeket, nem élek ott semmilyen "életet".
- utálom a fideszeseket
- egyáltalán nem kedvelem a tetovált férfiakat, a dohányzókat, azokat akik isznak/sokat buliznak.
Ez így elég nyers volt, és szerintem nem szimpatikus egy férfinak..
Segítenétek átfogalmazni, hogy jó legyen mégis elmondja ki vagyok?

Az, hogy utálod a fideszeseket, unszimpatikussá tesz - legalábbis számomra. Nem azért mondom ezt, mert gondnak tartom, hogy nem értesz egyet a Fidesszel, hanem azért, mert utálkozol. Az utálkozó ember nekem unszimpatikus.
Bár biztosan fogsz találni, egy kifejezetten kormányellenes hapsit, szal végső soron neked ez nem válik hátrányodra.
Csak azért írtam, mert én is művészlélek vagyok: rajzolok, írok stb.
De nekem utálkozó ember ingyen sem kellene.

Intelligens értelmiségi vagyok….
Utálom a fideszeseket…
Hát ez nagyon intelligens megnyilvánulás tényleg. Szerintem ne túlozd el azt a bemutatkozást.

Őszintén?
Senkit nem fog érdekelni mit írsz magadról. Az csak bla bla mindaddig míg egy randi nem jön össze.
Külsőre megy, oda-vissza. férfiként nőként is.
Az utálom a fideszeseket, igaz, nem vagyok gyűlölködő.
Csak azért írtam így, és szerintem fontos kiírni, mert így feleslegesen nem leszek match-ben egy olyan beállítottságú férfival, aki fideszes lenne. Mert nem jönnénk ki jól.

Szinten fidesz utalokent nekem szimpatikus vagy.
Sokkal inkabb ilyen nyers de nyilt es lenyegre toro bemutatkozas ami tetszik mint a semmit mondo emojis insta linkes vicceskedo de copy paste szovegek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!