Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez milyen bemutatkozó szöveg?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez milyen bemutatkozó szöveg? Szimpatikus, vagy nem? Változtatnom kellene rajta, mit?

Figyelt kérdés

Kit keresek részbe:

Szeretem, ha egy férfi igényes a külsejére, ha jó a csábításban, nem fél kifejezni az érzéseit, tele van szenvedéllyel, figyelmes az igényeimre, egészségesen él (nem dohányzik) és remekül főz!

Magamról részbe:

Szerény, szolid, de szenvedélyes vagyok.

Szeszélyes, mint a szél, változékony, mint az időjárás.

Húst nem fogyasztok, a mediterrán ételeket kedvelem (az egyszerűeket még el is tudom készíteni). Budapesten születtem és nőttem fel, az asztrológiában nem hiszek, a reggeli kávét 3-4 deci hideg tejjel és jégkockával iszom, egyetlen alkoholos italt fogyasztok az a Campari&Prosecco. Nincs tetoválásom, nem is lesz.

aug. 21. 01:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Kieg.

Amit nem keresek:

Nős, nagyon nős, barátnös, mamahoteles, gyerekes pasit

aug. 21. 02:26
 2/10 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem gáz.

Ami benne van, hogy te konkrét dolgokat elvársz, cserébe meg semmit se ígérsz és nem is adsz.

Aztán ezek után tovább folytatod a fellegekben járó elvárásokat, hogy neked reggel kV t kell csinálnia a pasinak 😆

aug. 21. 03:16
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Pont semmilyen.
aug. 21. 03:51
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mi a célod, de ezzel szex partner keresőket fogsz bevonzani szerintem: csábító, szenvedélyes pasi, mit akarsz enni, inni szex előtt, majd szex után reggel.
aug. 21. 03:53
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Átlagos. Kicsit túlkonkrét is, engem nem inspirálna ha nem lenne misztikum az ismerkedésben. Nem a randikon kellene ezeket felfedezni? Le van lőve a poén már a bemutatkozószövegben.
aug. 21. 05:05
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak az tűnt fel, hogy leírod mit szeretnél, és hogy te milyen vagy, de nincs szó arról, mit adnál, hogy szeretnél adni, szeretni. Csak hogy szeszélyes és változékony vagy.

Ez nekem elég fura, mivel én alapból úgy gondolkodok, hogy mit vágyok, és mit nyújtok, és ennek az egyensúlya milyen - többet adok, mint amit várok. És ezért éri meg én velem lenni (az általam preferált hölgyeménynek).

Te hogyhogy nem gondolsz a másik félre? Vagy hogy te mit adsz? Csak kapni szeretnél? Ha szexpartner kereső akkor oké, de egy igazi kapcsolatban ketten vagytok, és nem csak rólad szól.

Egyébként meg egy átlagos fickónak szerintem hangulatos, inspiráló lehet a szöveg, gondolom szoktál olvasni.

aug. 21. 07:08
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Semmi olyat nem írsz, hogy te mit tudnál adni a kapcsolatban a másiknak.

Nem írsz alapvető igazodási pontokat sem, pl. akarsz-e gyereket vagy sem.

Aztán itt ez a mondat: "Szeszélyes, mint a szél, változékony, mint az időjárás."

Lefordítom: Hisztis, kiszámíthatatlan nő vagy. Aki ezt ennyire nyíltan leírja magáról, az nyilván nem is jellemhibaként vagy emberi gyengeségként látja ezt magán. Ez pl. nálam eleve kizáró ok lenne.

Egyetértek azzal is, aki azt írta, hogy így elsősorban szexpartnert keresőket fogsz bevonzani.

aug. 21. 10:52
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Semmitmondó.

Egy részét mindenki úgy értheti, ahogy akarja (jó a csábításban, nem fél kifejezni az érzéseit), az meg teljesen érdektelen párkapcsolat szempontjából, hogy hogy iszod a kávét és milyen alkoholos italt szeretsz.

aug. 21. 11:31
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Számomra egy elég buta nő képe sejlik fel erről.
aug. 21. 11:32
 10/10 anonim ***** válasza:
82%

Nekem női szemmel ez a bemutatkozás ilyen oravecznórás nagyot akarok mondani, de semmit nem mondok jellegű butap...skodás.

Amit én változtatnék rajta:

- pontosabban fogalmaznék, mert az pl., hogy "jó a csábításban", az mindenkinek mást jelent

- a nevén nevezném a dolgokat... ha szeszélyes vagy és hisztis, akkor azt őszintén írd le... ez a coelhós filozófuskódás, hogy olyan vagy, mint a szél, nevetséges... aki egy kicsit is okos, tudja, hogy az a lényeg, hogy szeszélyes vagy

- magadról alig írsz vmit, és abból a jó tulajdonságok nincsenek egyensúlyban azzal, amit elvársz (a férfi legyen érzelmes, tegyen érted meg mindent, főzzön, viselje el az érzelmi csapongásaidat, legyen figyelmes... te meg cserébe azt adod, hogy ööö... szerény vagy és néha szenvedélyes?... nem egy jó deal, na)

- az teljesen irreleváns infó, hogy szereted a mediterrán konyhát, a társkereséshez semmit nem tesz hozzá, sőt felszínességet mutat... hogy azt hiszed, ezt fontos megemlíteni

aug. 21. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!