Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Photoshopban lehet a képről a...

Kazuma2020 kérdése:

Photoshopban lehet a képről a hátteret törölni a szöveget nem?

Figyelt kérdés
Photoshop CS6-m van és szeretném törölni a kép sötét hátterét és a fehér-színes betűket feketévé tenni! Édesanyám kért meg rá, de nem tudom, hogy csináljam? Kerestem rá YT-n, de nem találtam olyat, amire gondolok. Valaki tudna segíteni?

#photoshop #Photoshop CS6 #Photoshop háttér törlés #Photoshop szöveg szín változtatás
2019. júl. 14. 06:41
 1/6 DjImipapa ***** válasza:
49%
Látni kéne azt... kb: háttéren háttérradír alkalmazása, majd a betűk kijelölése(vagy az egészé), és módosítása a színnek.(kép-korrekció, vagy szűrő)
2019. júl. 14. 08:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Mindent lehet, a kérdés, hogy megéri-e vesződni egy képpel néhány órán át? (Akár)
2019. júl. 14. 09:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Captcha töréshez kéne? Nem fogsz találni..
2019. júl. 14. 17:22
 4/6 tabaki ***** válasza:

„Látni kéne azt...”

Így van. Lehet, hogy valami szerencsés beállítással egyszerre kijelölhető mondjuk az említett sötét háttér, onnantól egyszerű.

2019. júl. 14. 21:45
 5/6 A kérdező kommentje:
DjImipapa --- Egész jó ötlet volt, mert működött csak radír varázslóval! A szöveg átszínezését még dolgozok rajta.
2019. júl. 17. 05:34
 6/6 tabaki ***** válasza:
Én itt már elvesztettem a fonalat. Ha sikerült törölnöd a hátteret, akkor min kell még dolgoznod? Szín alapján kijelölöd az új (egyszínű vagy átlátszó) hátteret, megfordítod a kijelölést, és tetszés szerinti módszerrel befeketíted a tartalmát -- vagyis, ahogy látatlanban elképzelem, a szöveget.
2019. júl. 17. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!