Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők miért ennyire körülménye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért ennyire körülményesek, ha randihelyszín megbeszéléséről van szó?

Figyelt kérdés

Már nem tudom, hányszor fordult az elő, hogy azt mondom, hogy "x metrómegálló", és jön a kérdés, hogy "de ott pontosan hol?". Koordinátákat adjak meg, vagy mi? Miért nem lehet elhinni, hogy úgyis megtaláljuk egymást egy metrómegállóban? A kedvencem az volt, amikor egy villamosmegállóban volt megbeszélve, és azt kérdezte a lány, hogy azon belül hol. Nem tudtam, sírjak-e vagy nevessek. Más lányismerősöm meg azért akadt ki, mert találkoztunk valahol, és nem elégedett meg azzal, amikor azt mondtam, hogy "úgyis fogunk azon a környéken találni egy kávézót, ismerem a környéket", neki muszáj volt tudnia, hogy pontosan hova fogunk menni, mert hogy ő utálja a határozatlanságot.

Állandóan ezt a körülményességet érzem lányoknál. Miért nem lehet abból kiindulni, hogy a fiú tudja a dolgát, és rá lehet bízni magadat? Ismerem a belvárost, mint a tenyeremet, tudom, hogy adott helyen úgyis találunk egy nyamvadt kávézót, ahol lesz hely. Nem értem ezt a körülményességet.

2019. jan. 13. 15:14
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
Biztosan. Most fogom magam, és megrémülök, mert egy érzelmileg érintett kamasz, akinek nincs pszichoterapeuta végzettsége, fél oldalnyi névtelen leírás alapján diagnosztizált engem. Nyilván velem van a baj :)
2019. jan. 13. 16:42
 22/43 anonim ***** válasza:
87%
Nőként én szeretem biztonságban érezni magam, és tudni, mi merre van. Nem szeretem a töketlenkedést. Mondja meg, hogy Deák, 2-es metró szint, térkép előtt. Ne tötymörésszen, meg majd ő tudja. Én is szeretném tudni, hova megyek, nem kiskutya vagyok, hogy csak vinni kell.
2019. jan. 13. 16:48
 23/43 anonim ***** válasza:
91%
Mert egy metró aluljáróból körülbelül van 6 kijárat, azért.
2019. jan. 13. 17:04
 24/43 anonim ***** válasza:
80%

Én is kicsit tudok körülményes lenni ilyen esetben. Mondjuk egy villamosmegálló teljesen egyértelmű, de egy metrómegállónál, ha már azt se beszéljük meg, hogy a peronon vagy fent találkozunk, az tök felesleges időpazarlás.

Amúgy vadidegenre nem bíznám rá magam. Persze az addig oké, hogy a környéken találjunk vmi helyet, de pl. ha este vagyunk, akkor szeretem, ha biztosítva vagyok arról, hogy olyan helyre megyünk, ahonnan könnyen és gyorsan hazajutok tömegközlekedéssel, nem 20 utcával odébb.

2019. jan. 13. 17:42
 25/43 anonim ***** válasza:
59%

Az en baratom meg nevtelenul is kulturember es a valosagban is oszinte. Az oszinteseg meg mindig nem egyenlo a bunkosaggal meg a foghegyrol beszelessel.

A sok randira meg en nem lennek olyan buszke. A keves, de kapcsolatot eredmenyezo szerintem nagyobb dicsoseg, mint sok emberrel egyszer vagy ketszer talalkozni.

A kerdesre valaszolva: nagyon keveset utazok, nem tajekozodok tul jol ismeretlen helyen, a belvarost sem ismerem eleg jol, nem talalom fel magam konnyeden, es azert akarom tudni pontosan hova megyunk, hogy meg tudjam tervezni a hazafele utat. Az utazastol mindig stresszes vagyok. A nehez tajekozodasom miatt en nem merem megkockaztatni, hogy elcsamborgunk ket utcaval arrebb, meg jol be is esteledik aztan mar azt se fogom tudni, hogy elottem van eszak, a hatam mogott del.

2019. jan. 13. 17:49
 26/43 anonim ***** válasza:
100%

Én is futottam már ilyen kérdésekbe, "villamosmegállóban hol"? Azóta ha megbeszéljük a találkozót valakivel, úgy beszéljük le eleve, hogy pl. "villamosmegállóban, Blaha felőli oldalon érkező villamos hátuljánál", "metrókijáratnál a trafik mellett".

Szerintem kevésbé megerőltető ezt konkrétan így mondani, mint utólag rugózni a körülményeskedésen.

2019. jan. 13. 17:59
 27/43 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan nem randizom senkivel, de még baráti találkozóknál is nagyon utálom, ha nincs pontosan megbeszélve, eltervezve, hogy mikor, kivel, hová megyünk. Nem azért, mert életképtelen vagyok és nem lennék képes megtalálni mondjuk egy téren az ismerősömet, akivel találkozom, hanem azért, mert nem akarok én lenni a balfsz, aki fel-alá járkál az adott téren a tömegben, mert nem tudja, hogy az ismerőse már ott vár-e rá, csak épp 20 méterrel arrébb, a bokrokon túl, vagy még nincs ott, miközben 20 csöves kunyerál tőlem és 10 különböző vallásra próbáltak áttérítetni a leszólongatós hittérítők. A metrómegálló is ilyen, nem akarok senkit keresgélni és balfszkodni, miközben agyontapos a millió ember, szerintem sokkal egyszerűbb, ha megbeszéljük, hogy x oldalon, a tábla előtt találkozunk és az illető vagy ott lesz, vagy én állok be a táblához, hogy megvárjam. Az is a halálom, mikor úgy kell menni valahová, hogy "majd keresünk egy helyet és beülünk valahová", az meg pláne, ha még az időpont sem biztos, csak mondjuk "6 körül". Egyszerűen csak tudatosan, célirányosan szeretek menni, nem szeretem húzni az időt, várakozni a másikra, mert nála a "6 körül" mondjuk a fél hetet jelenti vagy számomra ismeretlen helyeken ténferegni.
2019. jan. 13. 19:48
 28/43 A kérdező kommentje:

"A sok randira meg en nem lennek olyan buszke. A keves, de kapcsolatot eredmenyezo szerintem nagyobb dicsoseg, mint sok emberrel egyszer vagy ketszer talalkozni."

Szerintem is, csak hát a dolog természetéből adódik az, hogy kapcsolatba úgy jut az ember, ha előtte sokat próbálkozik. Tudod, sajnos nekünk, fiúknak ez nem úgy megy, hogy odamegyünk a választotthoz, és annak nagy eséllyel mi jók leszünk. Nőként ezt biztos nehéz megérteni.

Ja, és én se beszélek foghegyről mindenkivel. Csak azzal, aki láthatóan ostoba vagy arra játszik, hogy jól kioktasson erkölcsből. Azt itt az emberek imádják csinálni. Mindenki különb akar lenni a másiknál mindenáron.

2019. jan. 13. 22:22
 29/43 A kérdező kommentje:

"Ugyan nem randizom senkivel, de még baráti találkozóknál is nagyon utálom, ha nincs pontosan megbeszélve, eltervezve, hogy mikor, kivel, hová megyünk. Nem azért, mert életképtelen vagyok és nem lennék képes megtalálni mondjuk egy téren az ismerősömet, akivel találkozom, hanem azért, mert nem akarok én lenni a balfsz, aki fel-alá járkál az adott téren a tömegben, "

Még mindig nem térről beszéltem, hanem villamos- és metrómegállóról, de nyugodtan magyarázd csak félre a saját példáiddal úgy, hogy demonstratíve neked legyen igazad. Felteszek egy kérdést, hogy miért kell egy villamosmegállóban azon szőrözni, hogy hol találkozzunk, amire egy elég egyértelmű válasz van: nincs értelme, csak egyes emberek, nagyobb részben nők, túl körülményesek. De persze ezt nem szabad leírni, mert nehogy már nekem legyen igazam, mert akkor nem az jön ki az egészből, hogy én vagyok a rosszindulatú, hisz olyan sértő szavakat használok. Úgyhogy akkor jön az a példa, hogy "azért, mert ha a pekingi Tiltott Városban vagy a moszkvai Vörös téren nincs megbeszélve, hogy hol pontosan, akkor sose találjuk meg egymást, nem is beszélve a londoni Westminster megállóról, ahol vagy öt szintes a föld alatt a metró!" Ne legyek már ilyen ostoba. Az igaz, hogy senki nem erről beszélt :P

2019. jan. 13. 22:30
 30/43 anonim ***** válasza:
100%

Mert így a legjobb. Ha mondja, hogy a villamosmegállóban az x plakát előtt vár, akkor a villamosról leszállva mehetek célirányosan, nem kell olyan bambának lenni, mint a legtöbb ember, aki feltartja a sort és csak a fejét vakarja, hogy merre menjen.

Miért vagy körülményes ahelyett, hogy kinyögnél egy pontosabb helyszínt?

2019. jan. 13. 22:38
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!