Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők miért ennyire körülménye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért ennyire körülményesek, ha randihelyszín megbeszéléséről van szó?

Figyelt kérdés

Már nem tudom, hányszor fordult az elő, hogy azt mondom, hogy "x metrómegálló", és jön a kérdés, hogy "de ott pontosan hol?". Koordinátákat adjak meg, vagy mi? Miért nem lehet elhinni, hogy úgyis megtaláljuk egymást egy metrómegállóban? A kedvencem az volt, amikor egy villamosmegállóban volt megbeszélve, és azt kérdezte a lány, hogy azon belül hol. Nem tudtam, sírjak-e vagy nevessek. Más lányismerősöm meg azért akadt ki, mert találkoztunk valahol, és nem elégedett meg azzal, amikor azt mondtam, hogy "úgyis fogunk azon a környéken találni egy kávézót, ismerem a környéket", neki muszáj volt tudnia, hogy pontosan hova fogunk menni, mert hogy ő utálja a határozatlanságot.

Állandóan ezt a körülményességet érzem lányoknál. Miért nem lehet abból kiindulni, hogy a fiú tudja a dolgát, és rá lehet bízni magadat? Ismerem a belvárost, mint a tenyeremet, tudom, hogy adott helyen úgyis találunk egy nyamvadt kávézót, ahol lesz hely. Nem értem ezt a körülményességet.

2019. jan. 13. 15:14
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
Az, hogy villamosmegálló a Nyugatinál, neked nem elég pontos? Jártál már arra? Hogy lehet ott nem megtalálni egymást?
2019. jan. 13. 22:49
 32/43 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert a francnak van kedve keresgélni a másikat. Akkor is ha már ismeritek egymást, hát még ha netről van és égtudja hogyan mutat élőben.

Netes randinál még valami olyat is felszoktam venni ami alapján könnyebben észrevesz/azonosít.

A célnélküli körbe körbe mászkálást én is utálom. Egyedül kapcsolatban, vagy barátokkal jó az hogy elindultok a semmibe és lesztek valahol. De őket ismered, van miről beszélni nem csak kóvályogtok mint a gólyafos...

2019. jan. 14. 03:22
 33/43 anonim ***** válasza:
100%
Írtam a metrómegállóról is, ha nem olvastad volna. Egyébként nem lenne kötelező randiznod olyan nőkkel, akik szeretnék tudni, hogy pontosan hol találkoztok. Jogodban áll lesajnálni, kiröhögni és elküldeni az anyjába őt is, ha megkérdezi, hogy a megállón belül hol, a stílusod úgyis megvan hozzá.
2019. jan. 14. 08:02
 34/43 anonim ***** válasza:
Eladtam Vaterán valamit, a vevő személyesen akarta átvenni Újpest Központban a metrópótló megállóban. Na most ebből van 3. Nem mindegy, hogy az út melyik oldala, aluljárózni kell adott esetben. Ezért rákérdeztem, hogy melyikben szeretné. Központ forgalmas. Akit nem ismerek személyesen, baromi könnyű ilyen esetben elkerülni egymást. Időt spórolunk a hely pontosításával.
2019. jan. 14. 09:53
 35/43 anonim ***** válasza:

Pesti vagyok, így sem biztos, hogy megtalálnék valakit Nyugatinál a tömegben. Pláne ha nem is láttam azelőtt.

Ha neked fétised a keringés, hát csináld. De nem egyszerűbb azt mondani, hogy "találkozzunk a Nyugatinál a villamos megállóban a metróaluljárónál, a Moszkva felől jövök"?

2019. jan. 14. 18:25
 36/43 A kérdező kommentje:

"Pesti vagyok, így sem biztos, hogy megtalálnék valakit Nyugatinál a tömegben. "

Aha. Szerencse, hogy még mindig nem a nyugatiról beszélünk. Ti amúgy elolvassátok, amiket írok, vagy csak ideböfögitek a választ?

Ha pedig arra utalsz, hogy a nyugati villamosmegállóról írtam, nos, az nevetséges, hogy ott két ember ne találná meg egymást, mikor az egész akkora, mint egy nagyobb járdasziget.

2019. jan. 14. 18:50
 37/43 anonim ***** válasza:

De basszus, ha egy kihalt villamosmegállóról beszélnél, megérteném, de a Nyugatin tömeg van. 156 centimmel nem látsz meg, elsodor engem a tömeg, és nem akarok bárkivel leállni, aki rám mosolyog. Mert engem a belvárosban betalálnak a csövesek, cigányok, bolondok.

De most komolyan, miért nehéz a másikat megnyugtatni, ha csak ennyit kér? Egy pontos találkozási helyet? És mi van akkor, ha az van, amit valaki írt, hogy mindketten elkezdünk sétálgatni, és elkerüljük egymást?

Nem hiszem el, hogy ez ekkora kérés, hogy ezen hisztizel.

2019. jan. 14. 19:57
 38/43 anonim ***** válasza:

Az Arany János utca is lehet problémás adott esetben, hétvégén például - hacsak nincs valami ünnepi időszak - metrópótló jár, az meg az út két oldalán áll meg, nem mindegy, melyik oldalra beszélitek meg a találkát, de hétköznap sem mindegy, melyik időszakban találkoztok, mert a csúcsidőszakban lehetnek sokan. Meg amit már írtak, ha pontos helyet beszéltek meg, nem csak így nagyvonalakban, akkor célzottan oda lehet menni, aztán aki korábban ér oda, bevárja a másikat, és nincs agyalás, hogy na vajon ott van-e már a másik valahol vagy nincs. Természetesen lehet telefonálni meg SMS-ezni meg mobilnetezni is, de sokkal egyszerűbb előre leegyeztetni.

És képzeld, ismerősökkel ugyanígy csinálom. 10 évig énekeltem kórusban, és most lassan 6 éve táncolok, ha fellépés volt/van, vagy közösen megyünk valahova, és nem a helyszínen találkozunk, hanem együtt megyünk valahonnan, akkor is mindig pontos helyet beszélünk meg, tök fölösleges kóvályogni, és kutatni, hol vannak a többiek, ki van már ott, kire kell még várni...

2019. jan. 14. 21:00
 39/43 anonim ***** válasza:

Ja, és azt, hogy hova ülünk be, három okból szeretem tudni.

1. Hogyan jutok onnan haza?

2. Milyenek az árak?

3. Mivel lehet fizetni?

2019. jan. 14. 21:01
 40/43 A kérdező kommentje:

1. Elkísérlek a megállóig.

2. Én fizetek, nem kell vele foglalkoznod.

3. -----------------||-------------------

2019. jan. 16. 21:02
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!