Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit jelent a like Tinderen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent a like Tinderen?

Figyelt kérdés

Regisztráltam és jött néhány értesítés, hogy xy lajkolt, de csak akkor láthatom, hogy kicsoda, ha előfizetek...

Ez valami pénzcsalás volna és ezek a férfiak/nők valójában botok?

Tudtommal az az app lényege, hogy csak akkor tudod meg, hogy lajkolt, ha matcheltek és párba álltok.

dec. 1. 16:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyesmi jó eséllyel csak beetetés, hogy fizess elő, főleg ha még csak alig regisztráltál, de már jönnek is a lájkok. Ha vonzó külsőd van, akkor előfizetés nélkül is lesznek matcheid, ha meg nincs vonzó külsőd, akkor tehetsz bármit, előfizetéssel sem lesz több sikered.
dec. 1. 17:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha valaki jobbra húz, akkor lájkolt téged. A lájkoknál meg is tudod nézni a kicsi képeket, csak homályos, nem látod ki volt az. Ha olyan lájkolt, akit te is már jobbra húztál (lájkoltad), akkor jön egy üzenete, hogy történt egy match, és akkor már látni fogod annak az embernek a képeit. Az előfizetés lényege az, hogy akkor is látod azoknak a képeit, akiket még nem húztál jobbra, ha nem álltatok párba. Írni ugyanúgy nem tudsz nekik, amíg jobbra nem húzod.

Szóval a lényeg, hogyha mindketten lájkoltátok egymást, akkor előfizetés nélkül is megtudod, és akkor már írni is tudtok egymásnak.

dec. 1. 21:49
 3/3 A kérdező kommentje:

Uhh, hát ez ultragáz akkor rám nézve. Délben regisztráltam és ezidáig akkor csak 6 nő húzott jobbra. Match persze egy sem.

Szerintem törlöm is inkább magam, hogy ne sokáig "díszelegjek" még fent, ha már kapós úgysem vagyok.

Nagyon köszönöm a választ!

dec. 1. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!