Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Molett lányok!! Tinderen voltak pozitív tapasztalaitok?
Sziasztok!
26 vagyok, erősen túlsúlyos. Kicsit félek a randi appoktól. Azoktól akik csak trollkodnak rajta. Sok az ilyen? Meg lehet bízni az emberekben. Most töltöm le a Tindert. Tudtok jobb appot ajánlani?
Tinderen és Badoon is rengeteg jelölést kapok, nem rossz pasiktól.
A Tinderen van csak problémám, hiába van bejelölve, hogy komoly kapcsolatot keresek, folyton szíveznek alkalmi kapcsolatra is 🫤
Most molett vagy erősen túlsúlyos? Nem mindegy.
Nekem van egy ismerősöm, kb 100 kiló a nő és valahogy mindig olyan pasikat talál, hogy csak lesek :D
Amúgy fogyj le...nincs olyan hogy nem tudok.
N 32
Annyit tudok tanácsolni, tapasztalatból, hogy mindenképpen legyen több egész alakos fotód! Mondjuk a hétvégén vedd rá egy barátnőd, hogy menjetek el valahová fotózni. Legjobb lenne több helyszínen, több ruhában. Ha van egy pár jó kép rólad, amit mások lőttek, azt használd bátran!
Akinek bejössz, az rád fog találni. Akinek nem, az meg egyből balra húz és nem pazaroljátok egymás idejét.
Köszönöm a hasznos kommenteket! Letöltöttem a Tindert és jelenleg próbálkozom. Egészalakos képeket választottam, igyekeztem kicsit a "viccesebb" irányba menni.
Az akadékoskodó(k)nak: hogy molett vagy erősen túlsúlyos vagyok nem tudom. Molettet írtam a kérdésbe mivel több nőt szerettem volna megszólítani vele, de magamat inkább mondanám túlsúlyosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!