Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom meg, hogy milyen kategóriájú férfi vagyok ? Tinderen, vagy más társkeresőn fotókkal, rövid bemutatkozó szöveggel megjelenek és akik esetleg válaszolnak, azok külsejéből szűrjem le ?
A tindert semmi esetre se használd erre! Csak le fogja építeni az önbizalmadat. Nagyon megváltozott, és már régebben se feltétlen volt szerencsés a matchek számára és minőségére alapozni az önértékelésedet.
Szerintem az kellene hogy normális, semleges fórumokon olyan nőket kérdezel meg a saját fotódról, akik nem elfogultak feléd. Minél többet, annál jobb. Azt hiszem vannak is hasonló angol nyelvű fórumok, kép feltölt, kommentelő értékel és véleményez. Azért kell a külsős szemszög, mert a nőismerőseid elfogultak lesznek feléd, vagy esetleg nem akarnak megbántani. Szóval a valóságot a minél több elfogulatlan ismeretlentől fogod kapni.
Figyelj, ez már ált. suli 8-adikban kikörvonalazódik.
Ahogy elkezdenek működni a hormonok, egyes srácok hirtelen a csajok kedvencei lesznek, másokat meg nagy ívben leszarnak.
Itt már érzed nagyjából, hogy te milyen ligában vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!