Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a lányok mire gondolnak vajon, amikor Tinderen az alábbi szövegeket adják meg a bemutatkozásban? (válogatás kedvenceimből)
- "szeretem a kávét"
Oké, király, de ez tényleg annyira lényegi info, hogy már az ismerkedés előtt nyilvánvalóvá kell tenni? Vagy ez amúgy vicces dolog, csak nekem nulla a humorérzékem?
- "sarcasm, irony" (a kevésbé trendik magyarul írják)
Dettó. Mitől olyan fontos jellemzők ezek, hogy minden harmadik-negyedik csaj kiemeli?
- "Ha a Pál utcai fiúk volt az utolsó könyv, amit olvastál, ne írj. Ha mostanában olvastad újra, akkor főleg ne"
tényleg remek, hogy vannak lányok, akik a pávákkal és az izmos kockahason/nagy bicepszen kívül semmit felmutatni nem tudó srácokkal szemben az okosabbat részesítik előnyben, de nem tolja kissé túl a sznobbiciklit?
- Aztán ott vannak azok, akik a csak szexet keresőket nem túl elegánsan hajtják el már jó előre. Mi szükség van erre? Ez egy ismerkedős oldal, meg kell érteni, hogy egyeseket komoly kapcsolat, mást szex, megint mást szimpla barátkozás mozgat, miért kell a mást keresőket durván sértegetni? (Hozzáteszem, abban nem látok kivetnivalót, ha az adatlapon feltüntetjük célunkat, illetve hogy kiket nem keresünk, de lehet ezt intelligensen is, nem ilyen "lyukvadászok=kocc" stílusban)
- na de a legjobb akkor is az, amikor szemre max. 150 cm csaj közli, hogy "180 centi alatt ne is írjatok" :D
"- na de a legjobb akkor is az, amikor szemre max. 150 cm csaj közli, hogy "180 centi alatt ne is írjatok" :D"
Egyszerű a válasz: presztízs/divat/trendi vagy amilyen más megfogalmazásban neked tetszik. Autóvásárláskor sem akar egy átlag pénztárcájú ember, Dacia Logant, Suzuki Ignist vagy Daewoo Matizt venni, ha ugyanannyi pénzért vehet egy valamivel használtabb, de E46-os BMW-t vagy A4-es Audit. Mi vagyunk a férfiak 1.0-ás Suzuki Swiftje (én 170 vagyok). Ha akárhol körbenézel (bevásárlóközpont, egyetem, parkok stb.) az átlagos vagy csinos lányok között, szinte az összesnek a pasija 180 felett van és már csak emiatt is, az illető csaj, lehet akármilyen alacsony, már csak dacból sem adja le az igényét. A nők szemében a 180 alatti pasi olyan, mint a férfiak számára az elöl/hátul deszka csaj. Arcra lehet szép, ha nem mozgat meg szexuálisan és nem felel meg az adott divat ideáljának.
"#2 te nem mosolyognád meg azt az elhízott, hiányos fogsorú kopaszodó fiatalembert, aki jó előre jelezné, hogy csak szupermodellekkel ismerkedne?"
Azért egy alacsony csaj és egy elhízott, fogatlan fiatalember között van különbség.
Nem is tudtam, hogy az alacsony csajok férfi "megfelelői" az igénytelen pasik.
Köszike kérdező!
Én nem magasság alapján választok de akkor se értem mi a probléma azzal, hogyha egy alacsony lány magas pasival akar kezdeni.
Üdv egy alacsony lány!
2# voltam Sziasztok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!