Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezek a lányok mire gondolnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a lányok mire gondolnak vajon, amikor Tinderen az alábbi szövegeket adják meg a bemutatkozásban? (válogatás kedvenceimből)

Figyelt kérdés

- "szeretem a kávét"

Oké, király, de ez tényleg annyira lényegi info, hogy már az ismerkedés előtt nyilvánvalóvá kell tenni? Vagy ez amúgy vicces dolog, csak nekem nulla a humorérzékem?

- "sarcasm, irony" (a kevésbé trendik magyarul írják)

Dettó. Mitől olyan fontos jellemzők ezek, hogy minden harmadik-negyedik csaj kiemeli?

- "Ha a Pál utcai fiúk volt az utolsó könyv, amit olvastál, ne írj. Ha mostanában olvastad újra, akkor főleg ne"

tényleg remek, hogy vannak lányok, akik a pávákkal és az izmos kockahason/nagy bicepszen kívül semmit felmutatni nem tudó srácokkal szemben az okosabbat részesítik előnyben, de nem tolja kissé túl a sznobbiciklit?

- Aztán ott vannak azok, akik a csak szexet keresőket nem túl elegánsan hajtják el már jó előre. Mi szükség van erre? Ez egy ismerkedős oldal, meg kell érteni, hogy egyeseket komoly kapcsolat, mást szex, megint mást szimpla barátkozás mozgat, miért kell a mást keresőket durván sértegetni? (Hozzáteszem, abban nem látok kivetnivalót, ha az adatlapon feltüntetjük célunkat, illetve hogy kiket nem keresünk, de lehet ezt intelligensen is, nem ilyen "lyukvadászok=kocc" stílusban)

- na de a legjobb akkor is az, amikor szemre max. 150 cm csaj közli, hogy "180 centi alatt ne is írjatok" :D

2017. jún. 16. 14:12
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Amúgy meg ami a milyen jogon várja el....hozzáállást illeti: minden férfi aki házias nőt vár el az házias és konyhatündér? Minden férfi aki imádja a hosszú hajat, az hosszú hajú? Minden férfi aki akinek a szőkék jönnek be, szőke? Ki találta ki ezt a baromságot, hogy azt várd el amit adni tudsz? Sokszor pont az ellentéted vonz, ha szerencséd van és találsz ilyet, tök jó, azért vagy fenn, hogy keressél.

Ismerek sok lányt aki él hal a magas pasikért, hadd tegyék. Nekem pl nem jönnek be, 180 cm felett én már nem nagyon ismerkedem, hacsak nem jön be valami más miatt nagyon nagyon, mert én is alacsony vagyok és én nem szeretem magam gyereknek érezni egy pasi mellett, nekem 170 cm bőven elég, de voltam már alacsonyabb pasival is. Nálam más az elvárás, mert mindenki szűr valami alapján....

2017. jún. 17. 10:33
 22/23 anonim ***** válasza:
56%
Kérdező, amit leírsz, olyan esetekben működik, amikor olyasmit vár el az ember, amiről igenis tehet... pl. arról tehet, hogy művelt-e, elhízott-e, házias-e. A magasságáról nem tehet, és ízlések is vannak a világon. Ugyanígy vannak magas pasik is, akiknek az alacsony lányok jönnek be... vagy ők is keressenek magas lányt, mert rádjött az ötperc?
2017. jún. 19. 09:03
 23/23 anonim ***** válasza:

Általában én is zavarónak tartom, amikor a pasik bemutatkozó szövege negatív tartalmú és sorolják, hogy kikkel nem szeretnének ismerkedni. Egyik “kedvenc”: “I don’t meet with poors.” Így trendi, angolosan.

Az ilyesmire simán csak annyi a reakcióm, hogy nem húzom jobbra, de ha véletlenül mégis, akkor utólag törlöm a listából.

Számomra furcsa, mert ezek többnyire relatív fogalmak is, pl. aki nem szereti a csóró/buta embereket, annál milyen határon húzodik meg az intelligencia, vagy anyagiasság? Az ilyen embereket kissé kritikusnak, előítéletesnek látom.

Pl. volt egy férfi, aki egy random kérdéssel “vizsgáztatni” akart, nagyot néztem, tehát ha véletlenül nem felelek erre helyesen, akkor retardáltnak minősülök, vagy mi?

2018. aug. 12. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!