Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen egy "átlag Bélának" esélye sincs?
Figyelt kérdés
Megnéztem a pasi kínálatot,és szó mi szó kicsit sokkot kaptam.Focisták,kézilabdások,más sportolók,színészek,celebek,modell fiúk,testépítők,stb.Olyan arccal és testtel mind,hogy még bevallom én is bekönnyeztem.És akkor itt vagyok én,az átlag arcú,átlag testű egyetemista.178 cm vagyok,vékony alkat,semmi extra arccal.Van értelme ezek után Tinderen próbálkoznom?2017. jún. 5. 07:20
1/9 anonim válasza:
Biztos, h a Tinderen jártál és nem a Bors magazint nézted? Én ilyen fazonokat nem láttam. Viszont elég sok nagyképű átlagpasival találkoztam onnan, akik azt hitték, attól, hogy elmondják, minden ffi csak egyet akar, de ők mások, ők tartós kapcsolatot akarnak- csak úgy, h már az első randin szex van- már nedvesedik is a bugyi...
2/9 A kérdező kommentje:
Biztos.FTC,Honvéd,Videoton játékosok,Éjjel-Nappal Budapest szereplők közül 2,ismertebb edző/testépítő.És akkor még ott vannak azok is akik "csak" eszméletlenül néznek ki.
2017. jún. 5. 07:41
3/9 anonim válasza:
A Tinder egy húspiac. Szó szerint, el kell tudnod adni magadat. Az átlag Bélának attól még van esélye, mert nem csak modell lányok vannak fent. Példának okáért elég sok matchem van (napi 4-5 átlag, Pesten 10 is) de az ilyen "beállított fotós, lerí róla, hogy egy flegma csaj" típusú lányokat instant balra húzom. Sok kapcsolatom volt már onnan, ilyen is, olyan is. A kínálat hatalmas, mindenféle ember van fent rajta. Mindenki megtalálja a saját felét, szóval hajrá :)
4/9 A kérdező kommentje:
Nekem eddig nagyon kevés matchem volt,és összesen egy lánnyal találkoztam élőben.Nekem kb. az ilyen lányok tetszenek: [link]
Lehet túl nagyok az igényeim?Az ilyesmi lányoknak csak a fent említett szépfiúk jönnek be?
2017. jún. 5. 08:53
5/9 anonim válasza:
Függ attól, hogy hol laksz. Egy kisvárosban/falun lényegesen kevesebb a felhasználó... Tinderezni nagyvárosban érdemes.
6/9 A kérdező kommentje:
Pesti vagyok,szóval nem hiszem hogy ez a baj.
2017. jún. 5. 09:10
7/9 anonim válasza:
Nem szeretem ezt a kategóriázgatást, de ez igencsak a felső szint legjava... Szóval igen, túl nagyok az igényeid. Bár egy képet megnéznék rólad is, h mi az átlag arc vagy a vékony alkat mit takar.
8/9 Interferencia válasza:
3: Napi 4-5? Akkor valamit nagyon rosszul csináltam. :D
9/9 anonim válasza:
A csaj egy amerikai modell, aki kigyúrt színészekkel jár. Nem kicsit magasak az elvárásaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!