Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan rendőr férfi, aki társat keres, de a munkája akadályozza ebben? Esetleg olyan értékrendje van amit az átlag emberek nem fogadnak jól?
jelen.
Főállás+mellékállás.
Emellett két gyermek az előző kapcsolatból, akik nyilván szintén visznek el időt.
Szerintem nincs nő aki ezt mind tolerálná a két szép szememért.
ja, és az értékrendem, nos az sem imponál a nők 99%-ának.
Pl. engem marhára nem érdekel hogy egy huszonéves fapados autóval járok. Az egy közlekedési eszköz. Jól működik, takarékos, miért kellene lecserélnem? Csak a külsőségek miatt? Megtehetném, de eszem ágában sincs eldobni egy jól működő dolgot, csak mert nem divatos. Viszont a nők nyilván ha meglátnak valakit egy öreg tömegautóban, nem az jut eszükbe hogy milyen frankó egzisztenciája van ennek az embernek! Meg úgy általában a tárgyakkal eképpen állok. Mobiltelefonom is 7 éves. De egyszerűen nem izgatnak a csillogó-villogó legújabb csodák.
A többségnek a rendőrökről ez ugrik be:
És sajnos időnként okkal is. Vannak igazi "hős" rendőrök is, de azok az útszéliek pont jó hozzák a rendőr-sztereotípiákat "te a tennap az egy van két en?" "Aszt nemtom, de két té, mer mút idő" stílusban. Teszem hozzá, sajnos.
Ez a vidéki rendőrökre vonatkozik, városban azért igyekeznek életképes bandát verbuválni.
Köszönöm az eddigi válaszokat. 2.-nak különösen. Én olyanra gondolok, mint pl. éjszakázás, távollét miatti neheztelés, esetleg fizetés keveslése, netán a szakma miatti negatív megítélés. (Amit 3. ki is fejtett)
Elsősorban rendőrök véleményére számítok, akiket konkrétan ilyen és ehhez hasonló indokokkal építettek le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!