Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a lányok mire gondolnak vajon, amikor Tinderen az alábbi szövegeket adják meg a bemutatkozásban? (válogatás kedvenceimből)
- "szeretem a kávét"
Oké, király, de ez tényleg annyira lényegi info, hogy már az ismerkedés előtt nyilvánvalóvá kell tenni? Vagy ez amúgy vicces dolog, csak nekem nulla a humorérzékem?
- "sarcasm, irony" (a kevésbé trendik magyarul írják)
Dettó. Mitől olyan fontos jellemzők ezek, hogy minden harmadik-negyedik csaj kiemeli?
- "Ha a Pál utcai fiúk volt az utolsó könyv, amit olvastál, ne írj. Ha mostanában olvastad újra, akkor főleg ne"
tényleg remek, hogy vannak lányok, akik a pávákkal és az izmos kockahason/nagy bicepszen kívül semmit felmutatni nem tudó srácokkal szemben az okosabbat részesítik előnyben, de nem tolja kissé túl a sznobbiciklit?
- Aztán ott vannak azok, akik a csak szexet keresőket nem túl elegánsan hajtják el már jó előre. Mi szükség van erre? Ez egy ismerkedős oldal, meg kell érteni, hogy egyeseket komoly kapcsolat, mást szex, megint mást szimpla barátkozás mozgat, miért kell a mást keresőket durván sértegetni? (Hozzáteszem, abban nem látok kivetnivalót, ha az adatlapon feltüntetjük célunkat, illetve hogy kiket nem keresünk, de lehet ezt intelligensen is, nem ilyen "lyukvadászok=kocc" stílusban)
- na de a legjobb akkor is az, amikor szemre max. 150 cm csaj közli, hogy "180 centi alatt ne is írjatok" :D
Én ezek közül azt tartom furának/gáznak, hogy vki érdemi infónak tartja magáról, hogy szereti a kávét... jó, ez most trendiség, hogy vki kávémániás, de ez mit mond el róla, amit a másiknak tényleg tudnia kell randi előtt? Sarcam/irony dettó... a fele azt sem tudja, mi az, és angolul sem tudna 2 mondatot elmondani.
A Pál utcai fiúkosat megértem, még ha a stílus nyers is. Sajnos az van, hogyha csak simán leírja, hogy művelt srácot keres, minden tahó jelentkezik, mert senki nem akarja bevallani magának, mennyire pronyó műveletlen senki. Így meg azért be lehet irányozni, hogy konkrétan kikkel nem akar ismerkedni.
A "szexkapcsolatot keresők kíméljenek"-et is megértem. Jó, nem a "takarodjatok a p...ba" fajtát... és ezzel nem azt mondják, hogy az az oldalról is takarodjon el, hanem azt, hogy őket ne keressék. Főleg mert egy társkereső oldalnak nevezett oldalon azért a többség TÁRSAT keres. Ha vki csak dugni akar, az menjen olyan oldalra, ami direkt szexpartnerkereső.
Azért a 150 cm-s csaj meg az elhízott pasi között van különbség. A magasság egy dolog... a másik példában baromi nagy igényességbeli és életmódbeli különbségek vannak.
"És még ti szoktátok ezzel a jelzővel megbélyegezni az alacsony pasikat, akik a nők szemére vetik a kérdező által szóba hozott jelenséget."
Szoktuk? Igen? Ki? Mert én nem az biztos! De mégcsak az ismerőseim sem!
Már elnézést de halkan megjegyezném, hogy vannak olyan magas pasik akik kimondottan a kis tökmag lányokat imádják. Gondolom ilyet keres az a "szemre" 150 cm magas csaj, de lehet persze sokkal magasabb is, egy kép nem mérvadó.
Szerintem hagyni kéne, hogy mindenki olyan párt keressen amilyet szeretne és kész. Biztosan fog találni magas pasit és nem csak olyat aki megelégszik vele hanem akinek kimondottan bejön hogy ő ilyen aprócska.
#18: Hehe, és tényleg így van! Ezt a kettőt viszont én is többször láttam már kiírásnál. xD
Ennyire egy hullámhosszon járna a nők agya vagy csak ilyen egysíkúak a gondolataik? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!