Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen a magyar lányok angol bemutatkozása. Mi ez???
Egy csomó magyar lány angol nyelvű bemutatkozó szöveget ír ki tinderen (és gondolom más oldalakon is).
Mi ezzel a céljuk?
Sznobság, divat, vagy csak annyit jelent "Szia, külföldi turistákkal kefélnék!"?
Egyszerűen nem értem, magyarázza már el valaki! Köszönöm.
Kérdezd meg valamelyik angolul bemutatkozó match-edet. (Kíváncsi voltam én is és ezt tettem, amikor már személyesen találkoztunk.)
Ha nincs ilyened, akkor viszont számodra annyira releváns ez a jelenség, mintha a kazah tévé vitaműsorát néznéd.
DYOR
Valószínűleg nyitott a külföldiekre. Mi ezzel a baj?
Jah, megmondom én. Ez a szokásos napi incel rinya, ami arról szól, hogy utáljuk a külföldi faszikat, amiért a magyar csajokat hódítják.
Képzeld, több barátnőm is megerősítette, hogy a külföldi pasik általában udvariasabbak, intelligensebbek, kedvesebbek, mint a magyarok. És sajnos nekem is ez a tapasztalatom.
Szóval ne rinyálj, hanem legyen tököd ráírni a csajra, talán így lesz is esélyed.
Nem akarok kötekedni, de nem értem a logikát. Oké, szar a magyar felhozatal. Ez nem tudom mit jelent, de legyen, elfogadom.
De mit vártok egy külföldi turistától? Talán majd elvesz feleségül, vagy komoly kapcsolatot akar és kiköltöztet magához? Megeshet, láttunk már ilyet bőven, nade ennek mekkora az esélye? Ha így nézzük, akérmilyen szar is a magyar felhozatal, komoly kapcsolat esetén nem lehet rosszabb a külföldinél.
Szexkapcsolatra meg nem mindegy, hogy magyar vagy külföldi?
Logika....
Tulajdonképpen az exem is ilyen volt. Nem kérdeztem meg tőle, mert akkor nem merült még fel bennem ez a gondolat. Ő mondjuk magyar szavakat is bevegyített, tehát nem kimondottan külföldieknek szánta. Nála talán a sznobság, divat, vagy "nyelvvizsgáztatás" lehetett a cél. Ilyen tipikus libsi csaj volt. Azóta amúgy külföldön van...
Amúgy a kazah tévé műsora jó:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!