Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdemes volna beoróbálkoznom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes volna beoróbálkoznom ennél a csajnál ?

Figyelt kérdés
Vásároltam multkor egy boltban, az eladó lánynak úgy tűnt mintha szimpi lennék de úgy voltam vele ez a dolga. Mosolygott meg úgy köszönt el szióka 😀 Viszont később elmentem a bolt előtt, ő tekefonozott de meglátott és elkezdett nézni meg mosolyogni.
tegnap 17:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinél érdemes
tegnap 17:55
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha nem próbálod meg akkor sosem tudod meg hogy csak a minden vevőnek szóló tucatkedvesség vagy tényleg csíp, s ha igen akkor csak úgy mint rajtad kívül még másik 20 embert, vagy annál jobban.

Próbálj meg vele kicsit beszélgetni erről-arról "csak úgy" akkor meglátod mi a pálya.

tegnap 20:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően nem kell ilyenen agyalni, hogy érdemes-e vagy nem... ha kíváncsi vagy rá, akkor érdeklődj nála, ennyi.
tegnap 22:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Csak magasabb mint én .. mivan ha zavarná ?
tegnap 23:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Miert hány cm?:D
tegnap 23:54
 6/7 anonim ***** válasza:
#4 akkor zavarná és azt mondja nem. Barchobázni akarsz hogy mire gondol? Nem fog menni, csak ha próbát teszel.
tegnap 23:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk akkor jeleket se adott volna
ma 00:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!