Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy 35-36 éves férfinak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 35-36 éves férfinak a nők szerint csak korabeli nőkhöz szabad vonzódni, mi lesz azokkal a 22-23 éves csajokkal, akik kifejezetten az idősebb pasikra buknak?

Figyelt kérdés

Az idősebb nők elmagyarázzák a csajszinak, hogy márpedig neked 22 éves Gipsz Jakabbal kell össze jönni, mert így illik?

Nem értem, kérlek szépen adjatok választ!

:D :D :D

ma 07:29
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
67%
Csak azok fanyalodnak öregekre akik nem kelnek el a saját korosztályukban.
ma 07:35
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Sose értettem ezt a kor alapján vonzódás dolgot. Én vonzódtam már nálam 15 évvel idősebb meg 9 évvel fiatalabb pasikhoz is. Ez nem úgy működik, hogy az ember eldönti, hogy csak nála idősebbekhez tud vonzódni🤣Ezt nem a kor határozza meg.

Amúgy meg 35 évesen komolyan elég érettnek gondolsz magadhoz egy 22 évest? Ilyen felállásban elég egyértelmű, hogy csak a szexuális vonzalom érdekel téged, nem a kapcsolat.

ma 07:39
 3/22 A kérdező kommentje:

Ejha.

15 éves koromtól fogva randizom, de ilyet sosem hallottam még.

Mindenesetre van bennetek kreativitás, amikor megpróbáljátok megmagyarázni, hogy miért nem úgy vannak a dolgok, ahogy a valóságban.

Imádom ezt az oldalt. :D

ma 07:42
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

A fiatal kis csajok a 15 évvel idősebb pasiknak csak trófeaként, vagy csak csalni kell az asszonyt a kocsi hátsó ülésén, mivel tudják ezek a kislányok naívak elég nekik 2-3 szép szó, étterem meghívás, amit a korabeli fiatal fiúktól nem kapnak meg és már irányíthatóak is.

Kivételek vannak persze, de ritka. Előbb utóbb a korkülönbség kijön. A kis csaj még bulizni meg barátnőzni akar, a pasija meg általában hétvégi apuka és megy a kölyökért.

ma 07:50
 5/22 A kérdező kommentje:

"Amúgy meg 35 évesen komolyan elég érettnek gondolsz magadhoz egy 22 évest?"

Erről a 35 éveseket kellene megkérdezni. :D

Amúgy sztem az érettség nem feltétlenül korfüggő.

ma 07:52
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt az oldalon főleg a férfiak szeretnék megmagyarázni a nőknek, hogy kihez vonzódjanak és mit (ne) várjanak el. Engem fiatalként el nem tudod hinni hogy mennyire nem érdekel, hogy más huszonévesek kihez vonzódnak. Valahogy nem hiszem hogy 40 évesen is az fog érdekelni hogy 23 éves Julis kihez vonzódik. Mindenki legyen azzal akivel csak szeretne.

Én csak arra a részre tudok válaszolni, hogy én, és a nagy része 25 alatti ismerősöm nem akar sokkal idősebb férfit. Nekem jó kapcsolatom van apukámmal, sose volt komplexusom. Mindig azt mondtam max 5 év, aztán jött a férjem aki 6 évvel idősebb, szóval azért rugalmas a történet ha van vonzalom. De mondjuk egy 10 év nekem nagyon sok lenne, meg úgy is, hogy mindig is fiatalon akartam szülni és tudom, hogy ahhoz kell valamennyi egzisztencia. De szerencsére annyira ami kell, sok fiatal is képes, többek között a férjem is.

ma 07:58
 7/22 A kérdező kommentje:

"Előbb utóbb a korkülönbség kijön"

Egyrészt kiegészíthetik egymást, ha az idősebb fél fiatalos, a fital fél meg idősebb.

Vagy az egyik fél a másikhoz öregszik:

Tesómnak (lány) volt egy barátnője, aki összeállt egy idősebb manussal. Egy idő után a csaj is idősebbnek tűnt a koránál. Ez sem egyedi jelenség.

De, ezzel érvelnél egy fiatalnak, hogy "a korkülönbség egy idő után kijön"?

Hát.

De most ebbe nem kötök bele, mert legalább a kérdésemre válaszoltál, és nem kötekedtél.

ma 08:00
 8/22 anonim ***** válasza:
43%
Általában a fiatal lányok is csak a vonzó idősebb pasikhoz vonzódnak, amiből legyünk őszinték, nincs sok. Tehát teljesen lényegtelen, nagy részük úgysem fog idős pasival lenni.
ma 08:01
 9/22 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem lényegtelen.

Mert a kérdés továbbra is áll, hogy ha egy fiatal nő vonzódik egy vonzó idősebb férfihoz, akkor hogyan magyarázzák meg neki, hogy az bármilyen jó pasi is, nem illik hozzá.

ma 08:03
 10/22 anonim ***** válasza:

"Ha egy 35-36 éves férfinak a nők szerint csak korabeli pasikhoz (javítva nőkhöz) szabad vonzódni"

Életemben nem hallottam még se nőtől, se férfitől, hogy ő akarná meghatározni vagy megmondani, hogy valakinek "kihez szabad vonzódnia".

ma 08:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!