Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kifejezetten kövér nők,elmente...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kifejezetten kövér nők,elmentek úgy vakrandira,hogy nem látott téged a férfi,s te sem őt?

Figyelt kérdés
Én kedvelem az ilyet,mindig izgatott vagyok,hogy milyen, mekkora lesz a hölgy akivel randizok.Voltak már kellemes meglepetéseim is,de ért már csalódás is.

2024. jún. 21. 21:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Kövérségtől függetlenül se megyek el semmilyen randira, ahol nem láttuk egymást. Ne élőben kelljen már kínos szitukat csinálni a zsákbamacskázásból...
2024. jún. 21. 21:40
 2/14 A kérdező kommentje:
Igen,valóban lehetnek kínos helyzetek,de az izgalom,a várakozás megéri.Legalábbis nekem.Én csak kövér nőkkel randizom,s mindig izgatottan várom mennyire lesz túlsúlyos az illető hölgy.
2024. jún. 21. 21:47
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Még a kétezres évek elején voltam ilyen randin. Valami gagyi wapos cseten ismerkedtünk meg, ahová meg fotót sem lehetett felölteni. (minek is? úgysem volt akkoriban minden wap képes telóban kamera) Aztán kiderült, hogy srácot távolról ismerem, mert egy suliba jártunk, és az egyik barátnőmmel is kavart előtte. Elég ciki volt...soha többé.
2024. jún. 21. 21:47
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp cserélünk képet találkozás előtt. Én is dagi vagyok.
2024. jún. 21. 21:54
 5/14 A kérdező kommentje:
Gondolom olyan férfival randizol,aki dagi nőt keres.
2024. jún. 21. 21:56
 6/14 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Mindenképp dagi kedvelő pasit keresek, hiszen mivel dagi vagyok, mit is kezdenék olyan pasival, aki undorodna tőlem...
2024. jún. 22. 16:18
 7/14 A kérdező kommentje:
Én csak dagi nővel randiztam az utóbbi években.Érdekes, hogy többségük élőben soványabbnak tűnik, mint ahogy leírta magát.Pedig állítólag a nők mindig kevesebb súlyt mondanak a valóságnál.
2024. jún. 22. 18:53
 8/14 anonim ***** válasza:
Biztos érdekes.
2024. jún. 22. 20:19
 9/14 anonim ***** válasza:
Én amikor akkora voltam (mert azóta fogytam), nem mentem volna el képcsere nélkül. Nem árulok zsákbamacskát, és jobb, ha időben kiderül, ha nem tetszünk a másiknak.
2024. jún. 23. 12:43
 10/14 A kérdező kommentje:
Elfogadom,amit írtál.Én randiztam képcsere után,mégis mást kaptam,mint amit vártam.A vakrandinak az izgalom,a várakozás a varázsa.Persze lehet utána pofára esés is.
2024. jún. 23. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!