Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ciki randizni extrém kövér nővel nyílt helyen?
Figyelt kérdés
Sok férfi csak szexre akarja a nagyon kövér nőket,utcán,étteremben stb.szégyenl vele mutatkozni.Miért nem lehet felvállalni,hogy tetszik neki egy ilyen testalkatú nő? Nem értem......2024. ápr. 5. 07:24
1/25 anonim válasza:
Szerintem azért, mert az extrém kövér (vagy épp sovány) nem az egészség jele egy emberen. Utódnemzéshez az egészséges nő/férfi alkalmas. Lehet valakinek ez a dilije, de ahogy írtad, ez csak szexről szól. Miért menne valaki mutatkozni azzal, akit csak használ?
2/25 anonim válasza:
1 vagyok.
Plusz, ha csak használ, ott nem is nagyon kell randizásra számítani.
3/25 A kérdező kommentje:
Több ilyen alkatú nőtől olvastam,hogy szexre nagyon jó volt,de amikor el akart menni a pasival emberek közé,nem vállalta,cikinek érezte mutatkozni vele.
2024. ápr. 5. 07:58
4/25 anonim válasza:
Ha belegondolsz ciki ha pl a buszon két ülést foglal el, étteremben nehézkesen fér be az ajtón, stb. szóval ezek nem olyan dolgok, amikre csak úgy legyintünk. Sokan meg is bámulják őket.
5/25 A kérdező kommentje:
Így van,ahogy írod.Van tapasztalatom ebben,volt közel 200 kg-os kedvesem.Mivel szerettem mindenhová mentem vele,nem szégyelltem.Voltunk étteremben is,nagy nehezen még strandra is elcsaltam.Valóban megbámultak minket,110 kg-mal volt nehezebb nálam.De az én szememben ő volt a legszebb,ezért nem foglalkoztam a bámulókkal,a beszólásokkal.
2024. ápr. 5. 08:15
6/25 anonim válasza:
Fel lehet vállalni. A felvállalásnak, mint fogalomnak pont az a lényege, hogy felvállalod az adott dologgal járó nehézségeket. Attól, hogy te felvállalod, más nem kötelezett arra, hogy ne legyen hányingere tőle.
7/25 anonim válasza:
Van jó pár férfi, aki nem feltétlenül azért szexel kövér nővel, mert ez tetszik neki, csak épp abban a pillanatban ez jut neki és beéri arra az alkalomra azzal is, vagy épp kiváncsi milyen egy ilyen és kiszeretné próbálni... A kövér nők, meg ugye sokszor naívabbak, örülnek ha kellenek valakinek, és belemennek így is, hogy csak kihasználják őket. Ha valaki nem tiszteli a saját testét és egészségét, és elhagyja magát annyira hogy olyan kövér szintre jut, akkor ő hogy várja el azt hogy másnak ez tetszedjen? És nem a kis hasi zsírparnára, vagy nagy fenékre értem ami szexi tud lenni, hanem a kóros elhízásra.
8/25 A kérdező kommentje:
Valóban vannak közöttük naivabbak is,viszont rendkívül odaadóak és hálásak mindenért.
2024. ápr. 5. 09:06
9/25 anonim válasza:
A 8-as válaszban a mondat második fele sok mindent elárul bizonyos szemléletről....
10/25 anonim válasza:
"Sok férfi csak szexre akarja a nagyon kövér nőket"
Rossz az alapfeltevés, a férfiak döntő többsége undorodik a kórosan elhízott emberektől. Meg a nők többsége is. Genetikailag programozva vagyunk mindenféle rendellenességtől és betegségtől való irtózásra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!