Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ciki randizni extrém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ciki randizni extrém kövér nővel nyílt helyen?

Figyelt kérdés
Sok férfi csak szexre akarja a nagyon kövér nőket,utcán,étteremben stb.szégyenl vele mutatkozni.Miért nem lehet felvállalni,hogy tetszik neki egy ilyen testalkatú nő? Nem értem......

2024. ápr. 5. 07:24
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Valóban a férfiak nagy része undorodik a nagyon kövér nőktől,de vannak akik imádják őket,pl.én.
2024. ápr. 5. 16:42
 12/25 anonim ***** válasza:
És te milyen testalkatú vagy?
2024. ápr. 5. 20:36
 13/25 A kérdező kommentje:
Normál.183 cm, 88 kg.Miért?
2024. ápr. 5. 20:47
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne ciki és miért ne lehetne felvállalni? Kérdezem azokat, akik mindig azon aggódnak, hogy mit szólnak majd mások: végül mit szóltak?

A kérdésre a helyes válasz az, hogy lesz.rom. Könnyebb az élet, ha nem akarsz ostoba kultúrszabályoknak, hamis képeknek és mások véleményének megfelelni.

2024. ápr. 7. 10:44
 15/25 anonim ***** válasza:
75%
14, én pl nem akarok mások véleményének megfelelni, de mégis irtóra idegesít mikor valaki megbámul/megszól/kifejezi nemtetszését, meg amikor kioktatnak mit hogy kellene csinálnom. Jó lenne tudni, hogy lehet ezeket figyelmen kívül hagyni és őszintén leszxrni. Tudom, hogy nem jó, de nekem felbxssza az agyam az ilyen, pedig elhiheted nem azért, mert meg akarok neki felelni, hanem azért mert minek üti az orrát olyanba, ami nem rá tartozik.
2024. ápr. 7. 13:23
 16/25 anonim ***** válasza:
17%
Nem véletlenül b...tatnak. Legalább ezt felfoghatná a csökevényes agyad!
2024. ápr. 9. 06:36
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Pedig szerintem egyáltalán nem kell szégyelni mert neki is megvan a maga szépsége és fel kell vállalni
2024. ápr. 9. 06:48
 18/25 anonim ***** válasza:
75%
Cikinek nem ciki randizni kövér nővel, nagyon sok életvidám cuki van köztük, viszont ha a dolgok mögé nézünk, az egészségtelen túlsúlya ha nem zavarja őt, és szemetesnek használja a testét nem éppen egy elfogadni való dolog, hisz ő sem szereti magát eléggé, ha ezt teszi magával, és legtöbbször ezeknek a hatalmas zabálásoknak lelki oka van, mert így menekülnek a gondok elől, tehát érzelmi evéseken alapulnak! Én is voltam túlsúlyos, és a fenti leírtak voltak rám igazak, a rengeteg szemetet amit ettem, felváltotta az egészséges alapanyagok felhasználása, magamra főztem, kalóriadeficitben makrókra figyelve ettem, és sokkal jobban éreztem magam a bőrömben! Ez a szeretem magam kövéren is, meg body positivity duma egy hatalmas nagy hazugság minden kövér nő szájából, egy normális ruhát nem tudtam felhúzni, mert úgy állt rajtam mint egy jóllakott napközis, és ők is mindig erről panaszkodnak, szeretnék enni, de öltözködnének is persze csinosan, és mindent magukra húznának, csak persze ez nem megy! Így hat nekem már nem kell a Mekis hamburger, mert szeretnék normálisan felöltözni, és nem úgy kinézni mint egy pingvin! :)
2024. ápr. 10. 09:49
 19/25 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy hálásak mindenért? Mi vagyok én, kiskutya akit megsajnálnak és befogadnak? Túl van ez a testalkat téma lihegve.

Akinek tetszik tetszik, akinek nem, annak nem.

Akit zavar a saját testalkata tesz érte (vagy legalábbis megpróbál tenni), vagy nem tesz érte.

Személy szerint még azt is tapasztalom, hogy mindenki máshogy látja a másikat. Van rajtam felesleg bőven, 173 centi vagyok és 85kg. Mondtak már nekem olyat, hogy 110-120 kiló lehetek, de olyan is volt aki azt mondta, ne fogyjak többet (10 kilót adtam le az utóbbi időben).

2024. ápr. 16. 16:15
 20/25 anonim ***** válasza:
50%
Szerencsés az a férfi akiknek tetszenek a kövér nők. Nagy a választék és konkurencia sincs.
2024. ápr. 16. 16:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!