Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kifejezetten kövér nők,elmentek úgy vakrandira,hogy nem látott téged a férfi,s te sem őt?
Figyelt kérdés
Én kedvelem az ilyet,mindig izgatott vagyok,hogy milyen, mekkora lesz a hölgy akivel randizok.Voltak már kellemes meglepetéseim is,de ért már csalódás is.2024. jún. 21. 21:08
11/14 anonim válasza:
Szerintem rohadt gáz, hogy te ennyire rá vagy izgulva a testre, egymás után csak ugyan azt ismételgeted, hogy az érdekel, hogy amiatt várakozz, mintha csak 1 darab húsra várnál.... Szerintem ha interneten ismerkedünk, azért előtte beszélgessünk jókat, lássuk egymást képen, és az legyen az egész randi lényege, hogy lerántjuk azt a leplet hogy naaa mennyire zsíros az a másik...
13/14 anonim válasza:
Még ezer éve egyszer mentem így randira, a srác leírta részletesen milyen ruhában lesz, így simán felismertem. Egyrészt abszolut nem jött be, másrészt kiderült, hogy hazudott, 190 cm helyett 1 fejjel alacsonyabb volt nálam ( közvetlen mellette mentem el, ezért láttam rendesen). Semmi kedvem nem volt kínos jelenetekhez, és ha már ő hazudott, én se törtem magam. Eljöttem onnan, aztán 1 villamosmegállóval arrébb írtam neki egy smst, hogy ne várjon rám feleslegesen, nem randizom hazug emberekkel. És legközelebb, ha ilyen randira megy valakivel, ajánlott, hogy ne kamuzzon, ha nem akar ugyanígy járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!