Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy 35-36 éves férfinak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 35-36 éves férfinak a nők szerint csak korabeli nőkhöz szabad vonzódni, mi lesz azokkal a 22-23 éves csajokkal, akik kifejezetten az idősebb pasikra buknak?

Figyelt kérdés

Az idősebb nők elmagyarázzák a csajszinak, hogy márpedig neked 22 éves Gipsz Jakabbal kell össze jönni, mert így illik?

Nem értem, kérlek szépen adjatok választ!

:D :D :D

ma 07:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
A kérdésed ott hibádzik, hogy a feltételezésed hibás. Sehol nincs megkötve, hogy kikhez "szabad" vonzódni.
ma 08:17
 12/24 anonim ***** válasza:
81%
Én ezen az oldalon még sosem láttam nőt győzködni egy másik nőt, hogy kihez kellene vonzódnia. Egyedül incelektől látom szidni a nők elvárásait és hogy próbálják meggyőzni hogy adják lejjebb. De ha mutatsz egy példát is, megpróbálhatjuk megfejteni a motivációt.
ma 08:22
 13/24 anonim ***** válasza:

Én nem mondtam azt sosem, hogy nem szabad az idősebbnek a fiatalabb iránt vonzódniuk és viszont. Annyit szoktam írni, hogy

1) a fiatalabb csaj azért gondolha végig, milyen kapcsolatot akar, mert az idősebbtől az esetek számottevő többségében azt fogja kapni, hogy párszor megdugják, és odébbállnak, vagy szexkapcsolat... hogy két pusziért ne higgye azt el a 36 évesnek, hogy mennyire szereti és örökké vele akar maradni

2) az idősebb férfiak fogadják el, ha a fiatalabb csajok nem őt akarják (és azért na, a 20onéves csajok többsége korabeli férfit keres, annál a kisebb halmaznyi 20onéves csajnál meg azok a 30-as, 40-es férfiak élveznek előnyt, akik tényleg fizikailag fiatalosak és jól néznek ki)... ne járkáljanak tinidiszkóba, ahol minden 18 éves csajnál bepróbálkoznak, ne küldjék fröcsögve a k...a anyjukba azokat a csini 20 éves csajokat, akik visszautasítják őket, ne járjanak egyetemi buliba 38 évesen, ne zaklassák a munkahelyükön dolgozó egyetemista kis gyakornokcsajokat, mert az szánalmas és borzasztó proli viselkedés.

ma 08:27
 14/24 A kérdező kommentje:

Tegnap ugyanezt a kérdést tettem fel, amiben arra kerestem a választ, hogy az említett korú pasiknak az lenne-e a természetes, hogy a korabeli nőkhöz vonzódnak, vagy vonzódhatnak fiatal nőkhöz is.

Az ott lévő válaszok, szavazások ihlették ezt a kérdést.

Most csavartam egyet a kérdésen, és arra keresem a választ, hogy ha a pasiknak csak a saját korosztályát kell szabad keresni, mi van azokkal, akik idősebb pasit akarnak.

ma 08:29
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

35 éves nő vagyok. Soha nem magyaráztam el egy huszonévesnek sem, hogy el a kezekkel a 30-as férfiaktól az nem nektek való...nem is értem :D

Az én párom 26 éves és nem hallottam még senkitől, hogy mit képzelek amiért lenyúltam egy potenciális jelöltet.

ma 09:23
 16/24 anonim ***** válasza:
82%

24 éves vagyok, tehát nem rég “öregedtem ki” abból a korosztályból, akiről a kérdésed szól.

Ami azt illeti, a csajok közt mindig is cikinek számított, ha valaki lényegesen idősebb férfival jött össze. Többnyire sajnáltuk az ilyet.

ma 09:51
 17/24 A kérdező kommentje:

"Ami azt illeti, a csajok közt mindig is cikinek számított, ha valaki lényegesen idősebb férfival jött össze"

Na majd ezt megérdeklődöm ezt élőben.

Habár pl. a 27 éves Dallos Bogi barátnői nem biztos, hogy cikinek tartják, hogy a 40 éves Puskás Peti a férje.

Mivel Peti jól néz, sikeres és jó fej.

ma 10:07
 18/24 anonim ***** válasza:

"Ami azt illeti, a csajok közt mindig is cikinek számított, ha valaki lényegesen idősebb férfival jött össze"

Nálunk pont fordítva volt. Mindenkinek az idősebb pasik tetszettek (tizenévesen a huszonéves, huszonévesen a harminasok) és irigyeltük azt akinek ez sikerült.

ma 10:13
 19/24 anonim ***** válasza:

"jól néz, sikeres és jó fej" -ez az amit a büdös életben nem fogsz elérni, ha te 35, 36 évesen itt tartasz.

Naponta több tucat kérdést írsz ki az életkori fixációdról, kétségbeesve próbálsz visszaigazolást keresni a baromságaidra.

18, kérlek ne add már alá a lovat. Az a baj, hogy fogalmad sincs róla, hogy ezt most kinek írod. 35, 36 éves felnőtt férfiként a gyakori kérdéseken ír ki naponta 10 kérdést a férfiak és nők életkoráról, valami kattanása van ennek az embernek. Mentálisan sérült emberről van szó.

ma 10:23
 20/24 anonim ***** válasza:
70%

17

Nyugodtan érdeklődj élőben, akkor is ciki 20-on évesen egy 40-es tatával járni. :D

ma 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!