Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy 35-36 éves férfinak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 35-36 éves férfinak a nők szerint csak korabeli nőkhöz szabad vonzódni, mi lesz azokkal a 22-23 éves csajokkal, akik kifejezetten az idősebb pasikra buknak?

Figyelt kérdés

Az idősebb nők elmagyarázzák a csajszinak, hogy márpedig neked 22 éves Gipsz Jakabbal kell össze jönni, mert így illik?

Nem értem, kérlek szépen adjatok választ!

:D :D :D

ma 07:29
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

20-as.

Érdeklődjek élőben ?? :D

Jelenleg 27 éves vagyok de képzeld én is voltam 15 és 20 éves is többek között.

Nálunk ez így működött.

ma 10:31
 22/24 anonim ***** válasza:

21

Banyek, nem ismered a számokat? A kérdezőnek válaszoltam, akadj le rólam.

ma 10:35
 23/24 anonim ***** válasza:
Én is ismerek olyan párt ahol a pasi 37 a nő 25.
ma 17:19
 24/24 anonim ***** válasza:

23, Igen, és vannak emberek, akik 110 éves korukig dohányoznak – ettől még nem lesz egészséges.

Mellesleg ugye az sem mindegy, hogy egy sakkjátszmában királyok vagy gyalogok a főszereplők.

ma 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!