Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti örültetek volna neki? Kort is írjatok
A (mára már volt) barátnőmnek évfordulóra azt gondoltam, hogy főzök neki valami finomat, vagy a kedvencét. Megjegyzem nem dicsekedésből, de nagyon jól és finoman főzök, s egy gyertyafényes, halk zenés este közepette megünnepeljük az egy éves évfordulónkat.
De csak fintorgott, s húzta a száját, mert azt gondolta, hogy valami méreg drága helyre viszem vacsizni. S azt mondta, hogy lehetek ekkora k*cs*g, hát ennyit érdemel?
Én erre szakítottam vele. (gondoltam, nem mondtam, csak gondoltam hülye p*csa)
Ti örülnétek, ha a barátotok a kedvencetekkel vár titeket gyertyafény mellett kis zenével, vagy idióta vagyok???
Kort is írjatok legyetek kedvesek.
előre is köszönöm
Szia!
Pont 1 hónap telt el azóta, hogy kidobtad a csajt, mesélj, mi változott azóta? :)
Új csaj a láthatáron?
Esetleg az ex térden állva könyörgött az ajtóban neked egy hét után? :D
Hallgatlak!
Szia.
Nem állt be változás. Könyörögni nem könyörög, alig egy hét se telt bele lett egy másik "kanja", igaz azóta van egy újabb csodabogara, aki remélhetőleg kielégíti az anyagi érdekeit.
Nekem nincs senkim, majd lesz, főleg ha tudok időt szakítani az ismerkedésre. A vendéglátás más tészta, ott helyt kell állnom. De inkább egy állás, mint egy barátnő. De azaz egyik legfőbb problémám, nem tudom, hol ismerhetnék meg egy átlagos, szerényebb csajt. Egyszer talán...nem kapkodok el semmit, s nem fogom lekötelezni magam a legelső csajba akibe belebotlok.
Nagyon kedves, hogy gondoltál rám, nagyon, de nagyon köszönöm. tényleg aranyos vagy...ritkaság ;-)
Pusszancs érte
Szerintem az akapcsolata se tart sokáig...amúgyis könnyelmű...
De haneked lesz kapcoslatod az tutti h jobb és tartósabb lesz mint ez:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!