Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti örültetek volna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti örültetek volna neki? Kort is írjatok

Figyelt kérdés

A (mára már volt) barátnőmnek évfordulóra azt gondoltam, hogy főzök neki valami finomat, vagy a kedvencét. Megjegyzem nem dicsekedésből, de nagyon jól és finoman főzök, s egy gyertyafényes, halk zenés este közepette megünnepeljük az egy éves évfordulónkat.

De csak fintorgott, s húzta a száját, mert azt gondolta, hogy valami méreg drága helyre viszem vacsizni. S azt mondta, hogy lehetek ekkora k*cs*g, hát ennyit érdemel?

Én erre szakítottam vele. (gondoltam, nem mondtam, csak gondoltam hülye p*csa)

Ti örülnétek, ha a barátotok a kedvencetekkel vár titeket gyertyafény mellett kis zenével, vagy idióta vagyok???

Kort is írjatok legyetek kedvesek.

előre is köszönöm

2010. jún. 13. 16:09
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:

Haver, küld már el a kérdésed linkjét a volt csajodnak!

Kiváncsi vagyok rá, hogy ha elolvasná a válaszokat, vajon tudna-e tükörbe nézni? :D

Ha meg visszaír hogy dögölj meg vagy k... anyád, akkor azzal csak magát égeti, a többit meg megírod ide nekünk :)

Szerintem mást is érdekelne mit lépne :D

2010. jún. 19. 20:04
 52/64 anonim ***** válasza:

nem ez minden álmom, de eszem ágában se lenne lefikázni! szép gesztus, örülhetne neki!

14/L

2010. jún. 19. 20:25
 53/64 anonim ***** válasza:
18:39es vok...21L vagyok,én jobban örülnék egy ilyen gesztusnak hidd el,soha nem kérném hogy vigyen étterembe,nem is szeretek oda járni...kívánom hogy találj egy olyan lányt aki értékeli ezt a gesztust...=)
2010. jún. 19. 20:41
 54/64 anonim ***** válasza:
jujuj, nem szép dolog.. a csajtól
2010. jún. 19. 20:54
 55/64 anonim ***** válasza:

Igaz még csak 15 vagyok, nem is várnám el a 17 éves barátomtól, hogy valahova elvigyen vacsorázni... De szeritnem ez később sem fog változni. Én öt év múlva is örülnék, ha ilyet találna ki nekem. :)

15/L

2010. jún. 19. 21:17
 56/64 anonim ***** válasza:
basszus. még jó h szakítottál velee:O én oda-vissza lennék egy ilyentől 15/l
2010. jún. 19. 21:28
 57/64 A kérdező kommentje:

Tényleg nagyon köszönöm mindenkinek a kedves szavakat.

Örülök neki, hogy a mai fiatal és itt a 14-15 éves válaszíróknak sem lenne ellenére az ilyen "ajándék".

Majd talán egy másik kapcsolatban, ha persze találok partnert, mert a legnormálisabb csajoknak vannak barátjuk (azért a legnormálisabb, mert hűségesek és az apróságoknak is tudnak örülni.) Nem szép ilyet írni, de fő az őszinteség, irigylem egy kicsit azokat akiknek ilyen barátnőik vannak. Üzenem a kedves pasiknak TESSÉK ŐKET MEGBECSÜLNI.

Én peches vagyok, de talán én is találok egy tündéri kis hölgyet, aki olyan mint a válaszadók.

Köszönök mindent, ebből leszűrtem, hogy igenis lehet ilyeneknek örülni.

Millio puszi érte lányok :-D

2010. jún. 19. 22:32
 58/64 anonim ***** válasza:
én örülnék! :) szerintem ez nagyon aranyos! az a csaj meg egy hülye hisztis p-csa... :D
2010. jún. 20. 00:50
 59/64 anonim ***** válasza:
00:50 vok. *lemaradt* 14/L :)
2010. jún. 20. 00:51
 60/64 anonim ***** válasza:

én örültem volna neki,mert szerintem a szándék a fontos, nem a pénz, és hogy tudom h a párom szeret

szerintem meg megérdemelte

23L

2010. jún. 25. 01:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!