Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti örültetek volna neki? Kort is írjatok
A (mára már volt) barátnőmnek évfordulóra azt gondoltam, hogy főzök neki valami finomat, vagy a kedvencét. Megjegyzem nem dicsekedésből, de nagyon jól és finoman főzök, s egy gyertyafényes, halk zenés este közepette megünnepeljük az egy éves évfordulónkat.
De csak fintorgott, s húzta a száját, mert azt gondolta, hogy valami méreg drága helyre viszem vacsizni. S azt mondta, hogy lehetek ekkora k*cs*g, hát ennyit érdemel?
Én erre szakítottam vele. (gondoltam, nem mondtam, csak gondoltam hülye p*csa)
Ti örülnétek, ha a barátotok a kedvencetekkel vár titeket gyertyafény mellett kis zenével, vagy idióta vagyok???
Kort is írjatok legyetek kedvesek.
előre is köszönöm
Nagyon jól tetted!
Azt kapta, amit megérdemelt!
Vacsorával, halk zenével, ünnepélyes hangulattal várod, direkt csak az ő kedvére főzöl, csak azt, amit ő szeret, erre le is köcsögöz téged?
Egyen akkor kínait, egyedük, hülye idióta p*csa... már bocs.
Nehogy visszafogadd!
Ha ez ekkora lehúrogással végződött, akkor az összeköltözés, gyermekvállalás, komoly munkalehetőséggel járó költözés, külföldre utazás mekkora cirkusszal járna már?
1 Démon
Nem vagyok agresszív, sose ütnék meg nőt.
Csak most mutatta ki s foga fehérjét. :-(
Atyaég...
Mit nekem puccos étterem ha a párom ilyen mgelepi vacsival meg minden jóval vár???!
Óh hát én a nyakadban lógtam volna egész este hogy kifejezzem az érzéseim :)
P.S.: nagyon jól tetted h kidobtad. Ez a "nő" botrány.
L/23
Örültem volna neki. Jobban, mint egy méreg drága helynek az biztos. Jól tetted, hogy kidobtad, megérdemelte. Ne változzon ez a kedvességed, egy normális lány biztos, hogy örülni fog ennek vagy hasonlónak.
23
Nem vagy idióta,sőt! Remélem találsz hozzád való rendes lányt.
Amúgy jól tetted.
29/N
Persze, hogy örülnék neki. És volt szerencsém egyszer tapasztalni is. Soha nem örültem még semminek ennyire... :)
Ez a lány nem sokra becsült téged, sokkal jobbat érdemelsz.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!