Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti milyen ajándékot kaptatok a barátnőtöktől 1 hónapra, aminek örültetek? Lányok, ti mit vettetek a pasitoknak, mennyire örült neki?
A barátommal csütörtökön leszünk 1 hónaposak, mit vegyek neki, ami nem drága, és nem jön tőle zavarba, hogy egy hatalmas dolgot adok neki így rögtön 1 hónap után, de mégis örülne neki. Ő 19 éves, én 16.
Konkrétan nem írnám le, h mi az érdeklődési köre...
Inkább saját "tapasztalatra" vagyok kiváncsi, hogy ti mit kaptatok-vagy vettetek 1. hónapra, és örült-e neki (örültél-e neki...) :)
Köszönöm... de légyszíves valami értelmeset is írjatok...
Az óvszert nyilván nem 1. hónapra adom neki, és megveszi magától...:)
Nos mi soha nem ünnepeltünk hónapokat, mert akkor a két év alatt már csődbe mentünk volna, és a sok kacattól el se férnénk:D
De ha nagyon szeretnél neki adni valamit, akkor csak valami apróság legyen. Ha szeret olvasni saját kezűleg csinálhatsz neki egy szép könyvjelzőt. Mondanám, hogy apró plüss állat, de szerintem ez a pasiknak nem jön be pláne ha 19 éves. Azzal én nem próbálkoznék. Vagy esetleg csinálj neki sütit. Nem kell feltétlen venni, csinálhatsz te is. Vagy összevágott közös fotókat egy képkeretbe. Remélem kaptál ihletet. És még sok sok újabb hónapot kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!