Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ti milyen szülinapi ajándéknak örülnétek a barátnőtöktől?
Figyelt kérdés
Barátomnak szülinapja lesz és fogalmam sincs hogy milyen ajándékot kapjon tőlem...2011. okt. 9. 13:27
1/9 anonim válasza:
Ezer meg egy ilyen kérdés van, de azért leírom neked is, hogy a saját személyes dolgoknál (minden ami kettőtökkel kapcsolatos) nincsen értékesebb. Pl. én 16. Szülinapomra kaptam a marátnőmtől egy bekeretezett képet (közöts) egy saját készítésű rajzát, amely egy két kézből álló szívet ábrázol, nagyon maszek, és 1-2 szerelmes idézet van rajta.
Nem nagy munka, nekem mégis nagyon nagy örömet tudott okozni vele.:)
F/16
3/9 anonim válasza:
egy tűzoltó autó, ha már ivarérettek vagytok akkor egy pina másoló, toronyóra lánccal, cuki fehérnemű, de szerintem az is elég ha elviszed kocsmázni! vagy sütsz valami finomat
4/9 anonim válasza:
Csak gagyi, giccses, csajok által jó ajándéknak gondolt, közös képpel ellátott baromságokat ne. Könyörgöm. Az ilyen szarokkal engem ki lehetne zavarni a világból. Ha csak ennyire terjed ki a figyelmed, akkor nem adj semmit.
5/9 anonim válasza:
Attól függ milyen a barátod mik érdeklik vagy mire van egyáltalán szüksége!
Én már megmondtam a páromnak nekem most legjobban 1l tartalék olaj kellene 5w40 es fulszintetikus api/sl nél nem rosszabb.
Vagy 2db ujj trikó üléshuzat a régi már elég fakó.
Estleg egy ujj kormányvédő
9/9 1 srác válasza:
Casio g-shock ora + ferrari nyerő kombó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!