Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Pls.! Ti milyen ajándéknak örülnétek a barátnőtöktől?
Figyelt kérdés
Most lesz a pasim szülinapja,és nem tudom,hogy mit vegyek neki.Ti minek örülnétek?(: légyszi normális válaszokat.köszi.2011. máj. 21. 21:43
1/10 anonim válasza:
Én egy Villarrealos vagy egy Tottenhames mezt akarok! Ha nem tetszik neki, nyugodtan nekem adhatod.
(imádom az ilyen kérdéseket...)
2/10 A kérdező kommentje:
-.-"
2011. máj. 21. 21:47
4/10 A kérdező kommentje:
xD de légyszi,most komolyan
2011. máj. 21. 21:54
5/10 anonim válasza:
Én egy esti latexes dominás játszadozásnak örülnék legjobban.
6/10 anonim válasza:
Ha azt akarod, hogy normális választ kapj,írd le, hogy a barátod mégis miket kedvel.
Így én is megkérdezhetném tőled, hogy mit vegyek a szomszédasszonyomnak a búcsúban. :P
7/10 anonim válasza:
Az is kérdés, mióta vagytok együtt és hogy hány évesek vagytok!
8/10 anonim válasza:
Lejts el előtte 1 sexy striptízt, az sem baj ha túl fiatalok vagytok, elég akko csak fehérneműig levetkőzni.
9/10 anonim válasza:
lány vagyok ,de a barátom névnapjára engem kapott meztelenül az ágyába. (bocs, volt a nyakamon egy piros masni)
21/L
10/10 anonim válasza:
Ha már volt szex, vagy elmúltál 16 és úgy érzed itt az ideje az utolsó tökéletes. Bár én olyan dögös göncből is kicsomagolnálak amit még nem láttam rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!