Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti örülnétek ilyen ajándéknak a barátnőtöktől?
én lány vagyok... de szerintem ez kicsit túl lett bonyolítva ... :) ki tudja meddig lesztek még együtt, és őszintén egy hullafáradt nap után kinek lenne kedve húzogatni? szerintem válassz mást :)
16/L
Aranyos, de egy szar nap után cuki lenne olyat kihuzni hogy jaj de jó nap volt ez.
Amúgy azt a 365 cetlit azt mind te kézzel? Nem sok az?
en nem orulnek neki... azert 365 cetli... kicsit sok:D
inkabb csinalj 7 db-ot (1 hetre) es tegyel melle vmi csokit vagy abba csomagold be, hogy ertelme legyen kibontani akkor is ha nem tetszik a cetli szovege:D
igen,ezt az "egy szar nap után" szöveget én sem értettem...de ezek szerint nem vagyok hülye.:D
lehet,hogy túlzás...akkor még meggondolom
Te ismered a barátodat igazán :) Én pl. tudom, hogy az én barátom nagyon örülne az ilyesminek, mert egyrészt szereti a kézzel "készített" ajándékot, másrészt mert különleges, harmadrészt mert tőlem van :D Szóval ha úgy gondolod, Ő örülne neki, akkor nyugodtan csináld meg :) Nagyon kreatív ajándék, lehet, hogy még én is felhasználom később az ötletet, ha nem haragszol :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!