Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti örülnétek ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti örülnétek ilyen ajándéknak a barátnőtöktől?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a barátomat, 9 hónapja vagyunk együtt. Most lett 16 éves, és a "fő"ajándéka mellé úgy gondoltam,hogy 365 cetlire írok üzeneteket,idézeteket neki,és minden reggel ki kell egyet húznia. Ti örülnétek egy ilyen ajándéknak?
2010. okt. 16. 21:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Áh még régebben volt egy ilyen kérdés onnan szedtem az ötletet igaz ?:D
2010. okt. 16. 23:08
 12/16 anonim ***** válasza:

szerintem is túlzás. :D

Velem idén a barátnőm(3 éve vagyunk együtt,lassan 4 :) ) bejátszotta,hogy elfelejtette a születésnapomat. Na mondom... Mert minden reggel,ha úgy alakul,akkor egy sms-sel,vagy egy telefon hívással ébreszt, vagy ha együtt alszunk, akkor felébred, rám mászik, megszeretget.

Születésnapomon idén meg semmit se kaptam tőle. Nagyon morcosan mentem munkába, egésznap rossz kedvem volt. Mert én mindig gondolok rá ilyenkor, és nem igaz, hogy ma elfelejtette. És hasonló gondolatok jártak a fejemben.

Majd amikor haza mentem, a kedvenc ételeim tömege állt az asztalon, a kedvenc borommal, a szerelmemmel :) nagyon meglepett vele, és nagyon örültem neki. :D

2010. okt. 17. 00:05
 13/16 anonim ***** válasza:
inkább szo*pd le, annak jobban fog örülni
2010. okt. 17. 01:50
 14/16 anonim ***** válasza:
szerintem meg hacsak nem teljesen igénytelen suttyó a srác, akkor nemnagyon fog örülni hogy a szülinapjára olyan oltári 'különleges' dolgot kap hogy lesz.opja a barátnője, azt bármelyik napon megteheti.
2010. okt. 17. 02:13
 15/16 A kérdező kommentje:
Volt már ilyen kérdés?:D Nem figyeltem. Őszintén szólva nem is kerestem rá. De nem innen jött az ötlet:)
2010. okt. 17. 16:59
 16/16 A kérdező kommentje:
nem sz*pom le. Szűz vagyok én is, ő is, és véleményem szerint ezzel a dologgal még bőségesen ráérünk
2010. okt. 17. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!