Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 fölötti pasik, mit szólnátok ha a barátnőtöktől egy közös képpel nyomtatott polot vagy esetleg más ajándék tárgyat kapnátok szülinapotokra? Esetleg egyéb ötlet?
én örülnék neki, sztem kedves dolog.
33F
Én egy üveg Jack Daniel's-nek jobban örülnék.
Esetleg van hobbija?
"én épp most csináltattam ilyen vánkust...nagyon örült neki,szerintem próbáld meg,ha szeret téged bárminek örülni fog .... 25éves lány"
Persze, mert ha azt mondja, hogy nem tetszik, akkor megsértődsz és elkezdet a szexszel zsarolni.
A hasznos dolgoknak jobban örülök.
Pia.
Érdeklődési körömbe vágó könyv.
A sportágamhoz valami apróság.
Ha meg fényképet akarsz,akkor hobbioldalakon fent van az elkészítése egyszerű,de szép képkereteknek és abba mehet a fénykép,de ne már pólóra,meg bögrére.
Pl sima ikeás olcsó keret,lefested és ráragasztod a nyaralás alatt gyűjtött kagylókat és bele a nyaralás alatt készült képet.
Nem túl bonyolult,de mégis a kezed munkája van benne,ami figyelmességre vall és ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!