Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mással ült a kávézóban, hogy reagálnátok le?
26 éves nő vagyok, ő 29 éves férfi. Netes társkeresőn ismerkedtünk meg, volt 3 randi, szimpatikusak voltunk egymásnak az elejétől fogva, ő is éreztette. Mivel tél van, általában beültünk a belvárosban egy kávézóba (mindig ugyanabba), és mindig ugyanahhoz az asztalhoz ültünk, sokat beszélgettünk. Persze sétáltunk is, amikor az időjárás engedte. Legutóbbi elbúcsúzásnál meg is csókolt. Ez kedden volt, és lefixáltuk a következő randit is.
A lényeg, hogy a fel voltam dobva, és legjobb barátnőmmel amikor a belvárosban sétáltunk szerdán (tegnap), meséltem neki a srácról. Mutattam a kávézót, ami a kedvenc helyünk, és hirtelen ötletből mondtam is barátnőmnek, hogy üljünk be egy kávéra.
És akkor jött a döbbenet, a megszokott asztalunknál ott ült a srác egy lánnyal. Kb. velem egyidős lehet a csaj, és nagyon mosolyogva bele voltak merülve egy beszélgetésbe. (Látszott, hogy nem kolleganő, vagy a húga vagy ilyesmi, ugyanaz a kicsit suta, kicsit zavartan mosolygós első beszélgetés, ami velem is volt). Lecövekeltem egy hosszú pillanatra.
A srác felnézett, és meglátott (a bejárat látható onnan pont, ahol ült). Zavaromban bólintottam és köszöntem, de nem ültünk be a barátnőmmel, elmentünk.
Pénteken lenne randink munka után, mármint az volt megbeszélve kedden.
Írt még szerda este, de olvasatlanul töröltem.
Egyelőre itt tart a dolog.
Szerintem ennek annyi. Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!