Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti hogy reagálnátok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti hogy reagálnátok ha egy pasi a dugás után megszakitana a kapcsolatot de a hétköznapokba egy buszon mentek vagy egy utiranyba mentek?

Figyelt kérdés
Jo mondjuk én nem szoktam latni mert azota masik busszal jar de majdnem egy helyen végezzük a hétköznapi teendőket. Ti hogy reagálnátok ha szembejonne veletek, vagy beszélgetni akarna?
2018. jan. 4. 21:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Ugyanúgy ignorálnám, ahogy ő engem. Szánalmasan gyerekesek az ilyen pasik :D
2018. jan. 4. 21:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Úgy csinálnék, mintha nem is létezne. Nem beszélnék vele, és látni sem akarnám, szóval amennyire lehet,próbálnám úgy intézni, hogy tuti ne találkozzunk. Ha mégis találkozunk, akkor meg mintha ott sem lenne... :D
2018. jan. 4. 21:55
 3/3 Noblesse Oblige ***** válasza:
Átnevezném: Himpellérre!
2018. jan. 4. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!