Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mással ült a kávézóban, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mással ült a kávézóban, hogy reagálnátok le?

Figyelt kérdés

26 éves nő vagyok, ő 29 éves férfi. Netes társkeresőn ismerkedtünk meg, volt 3 randi, szimpatikusak voltunk egymásnak az elejétől fogva, ő is éreztette. Mivel tél van, általában beültünk a belvárosban egy kávézóba (mindig ugyanabba), és mindig ugyanahhoz az asztalhoz ültünk, sokat beszélgettünk. Persze sétáltunk is, amikor az időjárás engedte. Legutóbbi elbúcsúzásnál meg is csókolt. Ez kedden volt, és lefixáltuk a következő randit is.

A lényeg, hogy a fel voltam dobva, és legjobb barátnőmmel amikor a belvárosban sétáltunk szerdán (tegnap), meséltem neki a srácról. Mutattam a kávézót, ami a kedvenc helyünk, és hirtelen ötletből mondtam is barátnőmnek, hogy üljünk be egy kávéra.

És akkor jött a döbbenet, a megszokott asztalunknál ott ült a srác egy lánnyal. Kb. velem egyidős lehet a csaj, és nagyon mosolyogva bele voltak merülve egy beszélgetésbe. (Látszott, hogy nem kolleganő, vagy a húga vagy ilyesmi, ugyanaz a kicsit suta, kicsit zavartan mosolygós első beszélgetés, ami velem is volt). Lecövekeltem egy hosszú pillanatra.

A srác felnézett, és meglátott (a bejárat látható onnan pont, ahol ült). Zavaromban bólintottam és köszöntem, de nem ültünk be a barátnőmmel, elmentünk.

Pénteken lenne randink munka után, mármint az volt megbeszélve kedden.

Írt még szerda este, de olvasatlanul töröltem.

Egyelőre itt tart a dolog.

Szerintem ennek annyi. Szerintetek?

2018. febr. 22. 09:07
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
91%

Miért tötölted olvasatlanul?

Hogy reagált, amikor meglátott?

Nyilván sajnos ennyi, igen.

2018. febr. 22. 09:11
 2/41 anonim ***** válasza:
35%

Bakker, te is aztán egy expert vagy... Írt a srác még szerda este, amiben valószínű megmagyarázta a dolgot és nagy százalékkal reális dolog is lehetett, erre te olvasatlanul kitörölted, majd ide jössz tippeket várni? Nem tudom, h milyen kapcsolatot is szeretnél, mivel a normális kapcsolatból nem hiányozhat az megfelelő kommunikáció ami benned nincs meg. Most legalább megmutattad neki, h amint jön egy probléma te nem egy 26 éves érett nőként lépsz fel, hanem mint egy 14 éves. "Pénteken lenne randink munka után..." --- Mit gondolkodsz ezen? Te már egyedül eldöntötted ezt, nem?!

Jobban járt a srác!

2018. febr. 22. 09:12
 3/41 anonim ***** válasza:
22%
Ja, és esetleg olyan kérdésre, h "Miért nem szólt, h találozik aznap rokonnal/régi ismerőssel?", arra az a válasz mert még kapcsolatban sem vagytok, h bővebben beszámoljon a napjáról, csak ismerkedős fázisban...
2018. febr. 22. 09:14
 4/41 anonim ***** válasza:
5%
Legalabb tudja hogy veled semmikeppen nem kell osszejonnie. Volt harom randitok. Nem a felesege vagy. De mar legalabb ugy hisztizel. Legalabb mondom segited a szelekciot :D.
2018. febr. 22. 09:15
 5/41 anonim ***** válasza:
83%

En nagyon azt erzem, hogy srac ,, interjuztatja “ a lanyokat, majd az lesz a befuto, aki a legjobban tetszik neki, a legbevallalosabb, akit hamar agyba lehet vinni.

Ezek szerint o nem az a tipus, aki egy lanyert kudz kemenyen.

Inkabb tart nehanyat tartaleknak, hogy az egyikkel meg jonne ossze a dolog.

Nek bantasbol irtam, sajnos vannak ilyen tipusu fiuk...

2018. febr. 22. 09:16
 6/41 anonim ***** válasza:
96%

Én a helyedben inkább csak archiváltam volna, ha már nem olvasom el, mert visszakereshető, ha mégis meggondolnád magad.

De ettől függetlenül ennek szerintem is annyi. Az utolsó válaszoló hiába akár téged kihozni hibásnak, meg gyerekesnek, ez akkor sem normális. Kitudja hány nővel megy randizni naponta, az igazit keresve... Számomra a csók nagy jelentőséggel bír, szóval ezek után én hanyagolnám.

2018. febr. 22. 09:17
 7/41 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne ekézzétek már. Véleményt kért.

Azt írta, zavartan mosolygott a pasi.

A másik, ha a húga/ismerőse/rég nem látott unokatesója lett volna, akkor pedig nyilván integetett volna a csajnak, és invitálta volna (azért nyilván nem egy mp. telt el, ha azt írja, ő maga lecövekelt).

Mondjuk én azért elolvastam volna.

2018. febr. 22. 09:18
 8/41 anonim ***** válasza:
9%

5. Vannak ilyenek ja, de a srác magyarázatot is akart adni, amit a kérdező sosem fog így megtudni, mivel törölte olvasatlanul.... És ha ő éppen nem ilyen volt?!?! Akkor?

A kérdésre a válasz kulcsa az üzenet volt, amit a hisztikárlynő törölt. Na bummm. Most meg legyünk gondolatolvasók....

9/41 anonim ***** válasza:
18%
Utolsó válaszoló = #2 :D Csak közben jöttek a hozzászólások
 10/41 anonim ***** válasza:
25%

Ezt nem teljesen értem.......Leírásod szerint 3 randin vagytok túl, de nem mondtátok ki, hogy kapcsolatban vagytok egymással? Meddig jutottatok el?

Aki neten ismerkedik az nem ritkán leszervez előre 3-5 randit, akár egymás után is!!!! Megismeri az összes jelöltet és utána eldönti melyik lát fantáziát. Nagyon sokan csinálják ezt és nem csak a férfiak.

Megértem a reakciódat, úgy érezted, hogy megcsalt Téged, ezért törölted az üzenetét. A srác valószínűleg csak akkor fog újra jelentkezni, ha valami különlegeset talált a személyedben, de erre vajmi kevés esélyt látok. Nem hibáztál semmit, elég szerencsétlenül alakult ez a szituáció.

Majd jön a következő!!!

1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!