Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mással ült a kávézóban, hogy reagálnátok le?
26 éves nő vagyok, ő 29 éves férfi. Netes társkeresőn ismerkedtünk meg, volt 3 randi, szimpatikusak voltunk egymásnak az elejétől fogva, ő is éreztette. Mivel tél van, általában beültünk a belvárosban egy kávézóba (mindig ugyanabba), és mindig ugyanahhoz az asztalhoz ültünk, sokat beszélgettünk. Persze sétáltunk is, amikor az időjárás engedte. Legutóbbi elbúcsúzásnál meg is csókolt. Ez kedden volt, és lefixáltuk a következő randit is.
A lényeg, hogy a fel voltam dobva, és legjobb barátnőmmel amikor a belvárosban sétáltunk szerdán (tegnap), meséltem neki a srácról. Mutattam a kávézót, ami a kedvenc helyünk, és hirtelen ötletből mondtam is barátnőmnek, hogy üljünk be egy kávéra.
És akkor jött a döbbenet, a megszokott asztalunknál ott ült a srác egy lánnyal. Kb. velem egyidős lehet a csaj, és nagyon mosolyogva bele voltak merülve egy beszélgetésbe. (Látszott, hogy nem kolleganő, vagy a húga vagy ilyesmi, ugyanaz a kicsit suta, kicsit zavartan mosolygós első beszélgetés, ami velem is volt). Lecövekeltem egy hosszú pillanatra.
A srác felnézett, és meglátott (a bejárat látható onnan pont, ahol ült). Zavaromban bólintottam és köszöntem, de nem ültünk be a barátnőmmel, elmentünk.
Pénteken lenne randink munka után, mármint az volt megbeszélve kedden.
Írt még szerda este, de olvasatlanul töröltem.
Egyelőre itt tart a dolog.
Szerintem ennek annyi. Szerintetek?
Ha ártatlan jellege lett volna a találkozónak, tehát rokon/kolléga stb, akkor a srác legalább köszönni odament volna. Mivel nem tette, nyilván másik randi volt.
3 randi után meg szerintem se fér bele a párhuzamos randizás, úgyhogy tök mindegy mit kamuzott a levelében, bullshit. Lesz másik, és örülj, hogy azelőtt kiderült, mielőtt komoly érzelmek fűztek volna hozzá.
Nekem sem férne bele! Tisztelem annyira a másikat, hogy csak vele ismerkedem. Itt a hangsúly a TISZTELET szón van! Legfeljebb, ha nem jön össze, utána mással is. Ez nekem úgy jönne le, hogy igazából mindegy neki ki, csak valaki legyen. Én meg úgy vagyok vele, hogy aki barátnőjének akar, az engem akarjon és ne egy legyek a százból.
Szerintem hagyd, nem pazarolnék ilyen emberre több időt.
32-es, itt senki nem beszél jogról. Itt erkölcsről van szó.
Ha neked a jogi oldala jött le, az téged minősít, nem kicsit.
Nem megyek, lapoztam már.
Most szüneteltetem is a párkeresést. Ráhasalok a munkámra, befigyel pár továbbképzés, rendezkedek a lakásomban, most kicsit elengedem ezt a társkeresési dolgot...
Utolsónak: Igen, csak őnáluk volt 3 randi, és a negyedik is megbeszélve, hely, időpont. Akkor azt, hogy jó volt vele, de semmi több, onnan tudta volna meg, hogy elmegy a 4. randira, a srác pedig cseszik ott lenni esetleg....
Na, még így jó is, ha kérdező úgymond "lapozott".
Remélhetőleg legközelebb nem botlik egy ilyen jellembajnokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!