Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit reagálnátok erre a szövegre? 23/F
Miért életrajzzal együtt szerepeltek azon a listán, vagy mégis mi alapján lett szimpatikus?
Nevetséges!
-szimpi vagy szivi..
-és? amúgy? mama jól van?
Én tuti elkerülnélek.
Rohadt ijesztő és kb stalker szintű, amit csinálsz.
"Hello, nem ismerjük egymást, de végignéztem az esemény mint a 300 vendégének adatlapját, és a te posztjaid tetszettek a legjobban, képzeld, én is szeretem a hót sz-r zenéket, meg a pontyokat és én is a Narancsvidék környékén élek, szóval, akarsz táncolni?"
#8 Ja, ijesztő. Mondjuk nem néztem meg mind a 300-at, ő volt kb az 50 és utána be is fejeztem, de ha találkozunk valami csoda folytán, rá fogok kérdezni hogy eljönne-e velem egy dolgot csinálni, amit ő is szeret.
Na jó hogy most leírtam, elég férleérthető. :DD De akkor majd kivágom magam és megmondom hogy mire gondoltam a dugás helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!