Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A "Szépek a lábaid, mikor nyitnak? " szövegre hogyan reagálnátok?
Figyelt kérdés
Például strandon.2011. máj. 18. 20:15
2/26 anonim válasza:
pofán röhögnélek, de ha éjszaka egy kihalt aluljáróban tennéd fel valószínúleg tökön rúgnálak és elfutnék :D
4/26 anonim válasza:
Megnézted a Kaméleon filmet rtl-en? Amúgy körberöhögném. Olyan szinten szánalmas, hogy nem is nézném férfinak.
5/26 anonim válasza:
"Most!" és a képébe nyomnám a talpam. :D (okéoké nem na :D)
6/26 anonim válasza:
Strandot nagy szemekkel röhögnék a képedbe hogy ekkora bunkót....
Máshol meg a kezembe akadó tárggyal ütnélek agyon!!:)
7/26 A kérdező kommentje:
Igen, a Kaméleon című filmben láttam. :-D
Csak puszta kíváncsifáncsiságból kérdeztem. :-)
2011. máj. 18. 20:19
8/26 anonim válasza:
nekem egyszer azt mondta egy srác strandon, hogy:
"olyan szép vagy" -erre mosolyogtam, mire hozzátette:
"ha fekszel"
de azért elmentünk úszni együtt meg hülyülni és összejöttünk, életem legnagyobb szerelme volt
9/26 anonim válasza:
Közölném, hogy nem az ilyen kispötsű földi halandóknak fenntartott hely, és elküldenélek a búsba néhány további kedves kifejezés kíséretében. Majd látványosan kiröhögnélek, ha van még mellettem valaki. xD
10/26 anonim válasza:
milyen agresszívak a lányok, csak nehogy egy csócsó kis orktól ők kapják a nagyobbat. ja, hogy élőben már nem ekkora a szájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!