Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A "Szépek a lábaid, mikor nyitnak? " szövegre hogyan reagálnátok?
Figyelt kérdés
Például strandon.2011. máj. 18. 20:15
21/26 anonim válasza:
Ököllel?
De minimum megkérdezném, hogy visszakísérjelek-e a szánalmasak klubjába.
22/26 anonim válasza:
20:47 és 3:00! Vicces pasikat hallgatni miközben a szájhősködésről papolnak... Kívánom, hogy következő életetekben lányként egy aluljáróban találjanak meg egy ilyen szöveggel némi tapival egyetemben. Akkor majd megtudjátok mit érzünk ilyenkor és ez nem csak szájhősködés, amit mellesleg pasik tolnak a legjobban....
23/26 anonim válasza:
Eddig csak kemény csaj, jajj de tökönrúgnálak válaszokat láttam.
Én pasi vagy, de tudom, hogy a legtöbb kis k*rva kuncogna az orra alatt....pontosan azért mert a jó nők 90%-a k*rva.
24/26 anonim válasza:
modnjuk vmi lekezelőt mondanék. pl: "oda nem a te fajtád
jár", vagy "ilyen színvonalúaknak semmikor"
25/26 anonim válasza:
Hát nem tom. Én nem vagyok aggresszív fajta. Ha szimpatikus a srác és csak viccelődik akkor ennyit mondanék. "Bocs ez szar volt. XD" és lehet beszélgetnénk ha nem szimpatikus akkor meg egy fintorral ott hagynám.
26/26 anonim válasza:
Szerintem, ne erőltesd, és még valami! Ne használj ilyen szavakat, hogy "kiváncsifáncsiság", mert még ratyinak is néznek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!