Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jó ötlet? Ti mit reagálnátok rá, lányok?
még egyszer. hátha kapok még választ, szükségem lenne rá.
tetszik egy lány a suliból, és már körülbelül 2 hete agyalok azon, hogy mivel kéne odamennem hozzá, mivel tökre ismeretlen. mind, mindig kitalálok valamit, ami egész jó ötletnek tűnik, majd mikor meglátom a lányt, és lenne lehetőségem, elbátortalanodok. arra gondoltam már végső elkeseredésemben, hogy nem tökölök ilyen f_szszopóságokkal, legközelebb odamegyek és konkrét, őszinte leszek; megmondom neki, hogy már mióta láttam nemrég, nagyon megtetszett. eddig ez tűnt a legértelmesebb közeledéshez, ez pedig szerintem van annyira őszinte, hogy a bátorságom nem fog lemenni mínuszba. de még is van bennem félelem, szóval gondoltam kikérem mások véleményét {lányokét. főleg.} nekik tetszene ez, vagy inkább felejtsem el, hülyeség ez ?! előre is kösz.
középsulis.
Küldhetsz képet, de írd meg az email címed.. mert én nem szeretném feltüntetni a sajátom.
Aztán írok neked.
utolsó: ezt most nem teljesen értem. én nem látásból ítéltem. láttam a lányt és nagyon megtetszett nekem de nem mertem odamenni. és nem akarok a barátai közé bekerülni, mert akkor ő barátként fog engem számon tartani, onnantól fogva megvagyok halva, ha többet akarok. de én nem is mondtam semmi olyat, hogy kinézetről ítélek el embereket.
amúgy itt az e-mail címem: rokksztarvagyok@citromail.hu
csak azt nem értem, hogy mivel képet kértek tőlem, a külső ennyire fontos? mert ugye, akkor végül is nem számít annyira, hogy elmondom-e neki amit fent leírtam a kérdésben - amire igazából válaszolni kéne!! :D - hanem csak az számít, hogy mennyire nézek ki jól a szemében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!