Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez jó ötlet? Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez jó ötlet? Ti mit reagálnátok rá, lányok?

Figyelt kérdés

még egyszer. hátha kapok még választ, szükségem lenne rá.

tetszik egy lány a suliból, és már körülbelül 2 hete agyalok azon, hogy mivel kéne odamennem hozzá, mivel tökre ismeretlen. mind, mindig kitalálok valamit, ami egész jó ötletnek tűnik, majd mikor meglátom a lányt, és lenne lehetőségem, elbátortalanodok. arra gondoltam már végső elkeseredésemben, hogy nem tökölök ilyen f_szszopóságokkal, legközelebb odamegyek és konkrét, őszinte leszek; megmondom neki, hogy már mióta láttam nemrég, nagyon megtetszett. eddig ez tűnt a legértelmesebb közeledéshez, ez pedig szerintem van annyira őszinte, hogy a bátorságom nem fog lemenni mínuszba. de még is van bennem félelem, szóval gondoltam kikérem mások véleményét {lányokét. főleg.} nekik tetszene ez, vagy inkább felejtsem el, hülyeség ez ?! előre is kösz.

középsulis.

2011. okt. 3. 17:53
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

ja, világos. hátha tényleg kell kép akkor légyszi írj a feltüntetett e-mail címemre valami szépet. rokksztarvagyok@citromail.hu | amúgy, azt nem teljesen értem, hogy miért vagyok neked szimpatikus ezek alapján, de örülök neki. :D

"Csak simán beszélgetéssel kellene indítani. :D"

eredetileg ezt akartam, ja. de igazából bevagyokénfosva. már azt is kétlem, hogy levegőt merek venni mellette.

2011. okt. 5. 06:12
 12/15 anonim válasza:
Én azt mondom egy két szolid bók példauls szép a szemed kedves vagy ilyennek sose jönnek rosszkor én is mindig így próbálkoztam abban az 1 esetben de nekem működött szóval beszélgess vele kicsit dícsérd a szemét megamijét gondolod és nem lesz baj :)
2011. okt. 6. 08:45
 13/15 anonim válasza:
100%
Szerintem egy lánynak jól esik az ilyesmi . De elöször tényleg kezdj el vele beszélgetni , közelebb kerülni hozzá és utána mondd el neki h mit is érzel 16/L
2011. okt. 6. 10:20
 14/15 anonim ***** válasza:

Fiú vagyok!

Tudod hogy megyek oda hozzájuk

-Szia xy

_ Szia wz vagyok

Eközben nyújtsd a kezedet de semmi puszi csak kézfogás ( ne enged el fogd meg jól rázd is de ne hogy kiugraszd a vállát ne remegő kezet nyújts neki lény maga biztos a beszéded is az legyen finoman rázd ja és csak a szemébe nézz ha hagyja hogy fogd a kezét míg ezt fogod mondani már is vonzódik egy picit ha nem majd fog :P

Te: tudtad hogy egy embert nem csak első látásról vagy öltözködéséről lehet megítélni hanem a kézfogásáról is

Ha nem mond semmit

Te: ezt mond tudom mi jár a fejecskédben - huh vajon milyen volt a kézfogásom-

De lehet megkérdi

Te: Mivel még nem tudom hogy reagálsz a jó és rossz dolgokra így nem merem elmondani

Mivel ha azt mondom egy bizonytalan gyengéd törékeny kis hölgy kéz fogás volt akkor lehet kómába juttatsz egy ütéssel mert te utálod ha gyengének néznek :))))

Ha viszont azt mondom egy erőteljes edzett kézfogás volt akkor megint lősz vagy kettőt mert te kikéred magadnak hogy hölgynek nézzenek ne egy vikingnek :)))))))

Ha ez megvan akkor lehet el is mondja ő melyik de lehet nem Kérdezd meg mire vár hogy itt áll ha ezt elmondja akkor ((mivel tudod a nevét és a mai világban nem jöhet más mint a Facebook)) Mond azt hogy menned kell mert haveroddal mész edzeni tanulni játszani mindegy csak lépj le de mond neki ezután hogy lehet rád írok mert olyan szépen mosolyogtál (ha mosolygott ha nem most lehet hogy fog :D )Délután meg rá írsz és otthon már nyugisabban fogsz vele beszélni de írd meg neki hogy pl nagyszünetben tali itt vagy itt ha jól megy a beszélgetés

2011. okt. 6. 13:09
 15/15 anonim ***** válasza:
Még annyi hogy facebookról is te menj el hamarabb te irányíts
2011. okt. 6. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!