Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit reagálnátok egy ilyen szövegre?
"Szia! ...(5-10 másodperc hatásszünet)... Tudod, fogalmam sincs, mit kéne most mondanom, hogy elbűvöljelek... De tudod mit, csináljunk úgy, mintha elmondtam volna!"
(Részlet A Beautiful Mind - Egy csodálatos elme c. filmből. Angolul néztem, lehet a magyarban nem így volt, én így értelmeztem... És ha véletlen valaki látta a filmet: a folytatás kicsit beteg, én nem azzal folytatnám persze)
Én nagyon röhögtem rajta, és felötlött, hogy egyszer be kéne dobni...
18/F
nevetnék és mondanám hogy nem kéne ez a pasi :'D
16/L
Szerintem tökaranyos :)) én örülnék neki ha így jönne oda hozzám egy fiú :D de fogalmam sincs, hogy reagálnék... talán csak nevetnék, úgyhogy neked kéne folytatnod a beszélgetést, talán folytathatnád azzal h megkérdezed a nevemet.
20/L
Én sem gondoltam, hogy ezek után némasági fogadalmat teszek, és nem szólok hozzá többet... :D
Mindenesetre jó látni, hogy nem az én humorom rossz, és többen is értékelik a poént...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!