Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mással ült a kávézóban, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mással ült a kávézóban, hogy reagálnátok le?

Figyelt kérdés

26 éves nő vagyok, ő 29 éves férfi. Netes társkeresőn ismerkedtünk meg, volt 3 randi, szimpatikusak voltunk egymásnak az elejétől fogva, ő is éreztette. Mivel tél van, általában beültünk a belvárosban egy kávézóba (mindig ugyanabba), és mindig ugyanahhoz az asztalhoz ültünk, sokat beszélgettünk. Persze sétáltunk is, amikor az időjárás engedte. Legutóbbi elbúcsúzásnál meg is csókolt. Ez kedden volt, és lefixáltuk a következő randit is.

A lényeg, hogy a fel voltam dobva, és legjobb barátnőmmel amikor a belvárosban sétáltunk szerdán (tegnap), meséltem neki a srácról. Mutattam a kávézót, ami a kedvenc helyünk, és hirtelen ötletből mondtam is barátnőmnek, hogy üljünk be egy kávéra.

És akkor jött a döbbenet, a megszokott asztalunknál ott ült a srác egy lánnyal. Kb. velem egyidős lehet a csaj, és nagyon mosolyogva bele voltak merülve egy beszélgetésbe. (Látszott, hogy nem kolleganő, vagy a húga vagy ilyesmi, ugyanaz a kicsit suta, kicsit zavartan mosolygós első beszélgetés, ami velem is volt). Lecövekeltem egy hosszú pillanatra.

A srác felnézett, és meglátott (a bejárat látható onnan pont, ahol ült). Zavaromban bólintottam és köszöntem, de nem ültünk be a barátnőmmel, elmentünk.

Pénteken lenne randink munka után, mármint az volt megbeszélve kedden.

Írt még szerda este, de olvasatlanul töröltem.

Egyelőre itt tart a dolog.

Szerintem ennek annyi. Szerintetek?

2018. febr. 22. 09:07
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

2-esnek: Köszönöm, de nem indulatos leoltást kértem.

Ha lehet, szeretném, ha normálisan beszélnénk a dologról. Nekem nem stílusom a másik fél leüvöltése.

Valaki jól írta itt, igen, a csók nekem már intim kategória. Én is "interjúztatós" figurát láttam a dologban. Amúgy nincs ebben semmi, de így nem kérek belőle.

Tehát igen, döntöttem.

Ettől még ugye kérhetek véleményeket?

(A magyarázat azért nem izgatott, mert megmagyarázni bármit meg lehet, a jellemtelen emberek nálam nem férnek bele a pikszisbe.)

2018. febr. 22. 09:23
 12/41 anonim ***** válasza:
15%

9.

Nem akarok osztozni, de ez nem a Szex és New York, vagy valami Amcsi film, ahol mindent úgy kellene csinálni, ahogy ott van. Az is lehet, h mire a srác észrevette a kérdezőt, addigra a kérdező kiviharzott. Hopp, most utána kellett volna rohannia, h "Ohhh,Sarah, félreérted, ez nem az aminek látszik...." és a többi szappanoperás szöveg... :DDDD

Plusz, ha én rokonnal/ismerőssel kávézok és olyanról beszélek, akkor miért kellene meginvitálnom az egyelőre még barátnő jelöltemet? Nincs köze a beszélgetésünkhöz. Számomra a srác akkor lenne totál gyanús, ha ezekután nem is írt volna. Igen, nyilván vannak olyanok is akiknek olyan vastag a bőre, h ha randin kapta volna rajta, akkor is írt volna a kérdezőnek, de úgy érzem, h itt nincs erről szó.

Mindenki összeveszhetne itt mindenkivel, a megoldás a levél lett volna és akkor nem lennének üresen hagyott közök, mindenre fény derült volna. De a kérdezőnek könnyebb volt murnyózni.

2018. febr. 22. 09:26
 13/41 A kérdező kommentje:
10-esnek: A csókig jutottunk el (kérdezted, hogy meddig).
2018. febr. 22. 09:27
 14/41 A kérdező kommentje:

8-as (gondolom, te vagy a 2-es is).

Nem kell gondolatolvasónak lenned, nem kértem. És azt sem, hogy minősítsél, ha kérhetem.

Nem hisztizek, a hiszti nálam nem ez. Egyszerűen leírtam a történetemet. Ez van, nem ugrok a Dunába nyilván.

A jellemtelen embereket nem szeretem beválasztani az életembe, ennyi mindössze.

2018. febr. 22. 09:29
 15/41 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem menj el a randitokra aztán mondd meg, hogy nem olvastad amit írt, mert élőben akarod hallani, hogy most mi van. Oké, nincsenek együtt még, de csók és egyértelmű folytatás szándék mellett ne interjúztassunk már. Igen, lányok is csinálják, de tőlük is ugyan úgy görény dolog. Szerintem tudd meg kérdező, hogy mi történt pontosan. A legrosszabb esetben könnyebb lesz ezt feldolgoznod.

31/f

2018. febr. 22. 09:33
 16/41 anonim ***** válasza:
31%

Még csak 3 randitok volt, szerintem ilyenkor még simán megengedett, hogy mással is ismerkedtek, felnőtt emberek vagytok, a párválasztás itt már alapos ismerettség után kéne, hogy történjen, nem pedig úgy, mint az oviban, hogy első találkozásnál megfogjátok egymás kezét és “járunk? Leszel a feleségem?”

Viszont az nagyon gáz, hogy pont ugyanoda viszi a többi nőt is randizni. Fura egy fazon lehet, kicsit pszichopatikus dolog :Dd Arra meg elég kicsi az esély, hogy az unokahúga vagy egy barátnője, vagy a szomszéd Józsi unokája volt, bár kimagyarázásképpen biztos ilyesmit mondott volna :D Nem tudhatjuk. De kislány, ne legyenek illuzióid, manapság eleinte kb mindenki párhuzamosan randizgat többekkel, csak utána jön a pofáraesés, mint most a srácnak, “aki több nyulat hajt, egyet se fog”.

2018. febr. 22. 09:35
 17/41 anonim ***** válasza:
97%

Azért meglepő a válaszok többsége. Itt nem arról van szó, hogy jaj, három randin vagytok túl, mit akarsz már, mutasson be a tesójának/kolleganőnek stb.

Igen, ha tart annyira, akkor intsen, odamegyek, bemutatkozunk, aztán elviharzunk (a barátnőmmel, akinek csak meg akarta mutatni kérdező a kávézót), mondjuk úgy már nem ültünk volna be.

NEM az a baj, hogy interjúztat másokat is, hanem az, hogy akkor miért kellett megcsókolnia? Nem kötelező az, még a harmadik randin sem.

Amúgy meg, amikor engem megcsókolt a randipartnerem (aki azóta a vőlegényem), persze ugyanazon a randin még sok csók követte, de innentől nem taliztunk mással. "Interjú" szintjén sem. (Első szex után pedig töröltük is magunkat a társkeresőről, nem hibernáltuk, töröltük.)

2018. febr. 22. 09:36
 18/41 anonim ***** válasza:
96%
Netes tarskeresot hasznaltam es azt tapasztaltam ott a ferfiak tobb novel ismerkednek egyszerre! Hajitsd ki!!!
2018. febr. 22. 09:40
 19/41 anonim ***** válasza:
89%
Férfiként mondom, hogy jól tetted, hogy olvasatlanul törölted a levelét.
2018. febr. 22. 09:42
 20/41 anonim ***** válasza:
82%

10 vagyok........

Szóval már túl voltatok az udvariassági kliséken. Így már érthető a felháborodásod, megértelek. Én utoljára 10 évvel ezelőtt csináltam hasonlót, több Nővel is randiztam, de nem egy nap. Volt akivel csókig is eljutottunk, de mindegyiktől úgy váltam le, hogy örültem, hogy megismerhettem. Együtt töltöttünk 1 estét, kötetlenül és senki nem ígérgetett semmit. 1 kezemen meg tudom számolni kit hívtam fel újra, volt akivel többször is találkoztam, de nem voltunk egy pár.Jól éreztük magunkat de személytelen volt az egész.

Esetedben 3 randin túl voltatok már és meg volt beszélve a negyedik is....ilyet csak akkor csinálunk ha tényleg komolyabb szándékaink vannak a másik féllel. Nem ártott volna elolvasni az üzenetét, mert a tartalomból könnyen le lehetett volna szűrni a véleményét a történtekről.

Valószínűleg nem fog többet keresni,mert egyrészt nem akar konfliktushelyzetet kezdeményezni magának, másrészt levonta a konzekvenciát abból, hogy nem válaszoltál a levélre. Szerintem ez egy tanulópénz volt számára, talán elgondolkozik azon, hogy tisztességes magatartást folytat-e a leendő partnereivel, de az is lehet hogy mostantól óvatosabb lesz és nem azonos helyre viszi a partnereit.

2018. febr. 22. 09:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!