Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mással ült a kávézóban, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mással ült a kávézóban, hogy reagálnátok le?

Figyelt kérdés

26 éves nő vagyok, ő 29 éves férfi. Netes társkeresőn ismerkedtünk meg, volt 3 randi, szimpatikusak voltunk egymásnak az elejétől fogva, ő is éreztette. Mivel tél van, általában beültünk a belvárosban egy kávézóba (mindig ugyanabba), és mindig ugyanahhoz az asztalhoz ültünk, sokat beszélgettünk. Persze sétáltunk is, amikor az időjárás engedte. Legutóbbi elbúcsúzásnál meg is csókolt. Ez kedden volt, és lefixáltuk a következő randit is.

A lényeg, hogy a fel voltam dobva, és legjobb barátnőmmel amikor a belvárosban sétáltunk szerdán (tegnap), meséltem neki a srácról. Mutattam a kávézót, ami a kedvenc helyünk, és hirtelen ötletből mondtam is barátnőmnek, hogy üljünk be egy kávéra.

És akkor jött a döbbenet, a megszokott asztalunknál ott ült a srác egy lánnyal. Kb. velem egyidős lehet a csaj, és nagyon mosolyogva bele voltak merülve egy beszélgetésbe. (Látszott, hogy nem kolleganő, vagy a húga vagy ilyesmi, ugyanaz a kicsit suta, kicsit zavartan mosolygós első beszélgetés, ami velem is volt). Lecövekeltem egy hosszú pillanatra.

A srác felnézett, és meglátott (a bejárat látható onnan pont, ahol ült). Zavaromban bólintottam és köszöntem, de nem ültünk be a barátnőmmel, elmentünk.

Pénteken lenne randink munka után, mármint az volt megbeszélve kedden.

Írt még szerda este, de olvasatlanul töröltem.

Egyelőre itt tart a dolog.

Szerintem ennek annyi. Szerintetek?

2018. febr. 22. 09:07
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

A másik, hogy ha a kérdező nem látja meg, akkor tegyük fel, elment volna a pénteki randira, még jobban összemelegedtek volna. Közben meg indul valami a kávéháza-interjúztatott csajjal is? Mondjuk azzal is még egy randi, és hazakíséri, és ott is csók?

Közben a kávézóban már interjúztatja a harmadikat?

Én baromira megértem, hogy a kérdezőnek a jellemhiba bhaszta fel az agyát. (Nyilván az érzelmi oldal még nem, mert ahhoz még az elején volt.)

2018. febr. 22. 09:43
 22/41 anonim ***** válasza:
100%

Ja valahogy ahogy #17 írta. Annyi, hogy ott melegében megbeszéltük, hogy akkor hányadát állunk. Ahogy hazaértél, már szedtem is le magam mindenhonnan.

31/f

2018. febr. 22. 09:45
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
#21 Na pontosan így működik a párhuzamos randizgatás, erre írtam, hogy aki több nyulat hajt, egyet se fog :D Én is ezt csináltam még régebben, egyszerre x pasival randiztam, aztán mindig lett újabb jelentkező is, és pont ezért nem alakult ki senkivel sem komoly kapcsolat, mert így nem lehet csinálni. Ha valaki első randin szimpatikus, akkor ne beszélj mással, hanem csak rá koncentrálj. Max nem jön össze, akkor keresel mást, de ez a kapkodás, egyik randiról másikra rohangálás semmi tartósat nem fog eredményezni. Úgyhogy kérdező, inkább örülj, hogy lebukott a pasi :D
2018. febr. 22. 09:49
 24/41 anonim ***** válasza:

Hányadán, hazaértem *

31/f

2018. febr. 22. 09:50
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként mondom, hogy jól tetted, hogy olvasatlanul törölted a levelét.

Ha rokon, ismerős vagy kolléganő lett volna, akkor azzal nem zavarban és félősen mosolyog. És megörült volna neked amikor meglátott. Odahívott és bemutatott volna. Vagy rögtön ott helyben tisztázza.

2018. febr. 22. 09:53
 26/41 anonim ***** válasza:
100%
Én is így gondolom, mint 25-ös válaszoló.
2018. febr. 22. 10:05
 27/41 anonim ***** válasza:
27%

Férfiként meg azt mondom, hogy elkapkodtad hogy olvasatlanul törölted. Lehetett abba a levélbe akármi, de ha el se olvastad... kezdődik a kombinálás :)

Menj el a randira, vagy előtte hívd fel, hogy most mi volt ez az egész. Vagy a randin kérdezd meg tőle. Egyszerűbb meg célravezetőbb ha kiderülnek a dolgok (persze ha van mi kiderüljön). Veszteni valód nincs. Ha meg mégse jött össze, akkor tovább állhatsz.

Szívesen elolvasnám hogy mi történt, privátba. Köszi!

30f

2018. febr. 22. 10:08
 28/41 anonim ***** válasza:
84%
Számomra az nem férfi aki egyszerre képes több nővel is randizni. A férjem fél évig ostromolt, mire egyáltalán randizni elmentem vele, tényleg engem akart. Csak engem. Én nem randiznék vele tovább.
2018. febr. 22. 10:40
 29/41 anonim ***** válasza:
82%

Jajj, hát mi lehetett a levélben? Egy pofátlan magyarázkodás, mi más.

A legtöbb férfi akkor is tagad, ha az ágyban találod más nővel.

Teljesen egyértelmű a helyzet: a kérdező jól tette, hogy nem ad lehetősèget a magyarázkodásra. Annak csak az a vége, hogy két hónap múlva sír, hogy csalja a pasija.

2018. febr. 22. 11:10
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű több végén égette a gyertyát a srác, sok ember megteszi ezt simán.

Gerinc kérdése az egész.

Nálam is volt, amikor vittem egy nőt egy étterembe autóval, erre mellettem ülve, telefonon fixálta le egy másik faszival a randit...

Kicsit kiakadtam rajta, ő meg azon, hogy hogy képzelem, hogy ezen kiakadok? Még ő volt felháborodva.

Nevelés kérdése, ki mit enged meg magának.

2018. febr. 22. 11:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!