Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a fiú akivel randizom angol, kinek kéne rendelnie pl. kávézóban?
Kérdezd meg, hogy rendelj-e esetleg mindkettőtöknek, és tedd hozzá, hogy talán így egyszerűbb volna, hiszen sajnos felénk nem természetes dolog, hogy a felszolgálók beszélnek angolul. Szerintem így elveszed bármilyen esetleges élét az egésznek.
Amúgy egyik verzió sem ciki, akármelyikőtök rendel akármilyen nyelven, esetleg ketten külön két nyelven, hidd el, a pincér vszínű vett fel már rendelést kétnyelvű pártól, nem idegen neki a szitu. Meg fogja tudni érteni, hogy az egyikőtök hosszúkávét kér, a másik meg lattét, ha ketten négy nyelven nyögitek is ki :D
Ha külföldiekkel randizok itthon, akkor mindig én rendelem meg. Én tudok magyarul, így egyszerűbb és kész.
21L
Ja, mondd neki hogy szívesen intézed. Nem fog megsértődni (ha megsértődik akkor meg tudod hogy ennyi volt).
Nálunk nem is kérdés hogy ha itt vagyunk, általában én intézem a dolgokat, náluk meg a párom.
Szerencsére azért sok pincér érti az alapangolt, vagy ha mutogat valamit az étlapon, azért sok a turista Pesten. :)
A te agyadnak is át kell állnia hogy válts nyelvek közt, de nem lehetetlen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!