Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a fiú akivel randizom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a fiú akivel randizom angol, kinek kéne rendelnie pl. kávézóban?

Figyelt kérdés
Eddig mindig furán jött ki, egyszer ő angolul rendelt utána én magyarul, aztán másik alkalommal meg elkezdtem véletlen én is angolul beszélni a pincérlánynak. Mi a véleményetek? Igazából holnap meg fogom kérdezni tőle, mit gondol, de ideges típus vagyok és ezen rágódom. Nem akarom megbántani a férfiasságát(?) azzal, hogy én rendelek mindkettőnknek. Másrészt mégis csak Magyaro.-n vagyunk. Halpp
2017. dec. 28. 07:24
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Sztem kicsit túlstresszeled, nincs nagy jelentősége. Egyébként megkérdezheted őt is, hogy a nyelvi különbségek miatt szeretné-e, hogy te intézd. Ezzel csak nem sérted meg.
2017. dec. 28. 07:27
 2/9 anonim ***** válasza:
93%

Kérdezd meg, hogy rendelj-e esetleg mindkettőtöknek, és tedd hozzá, hogy talán így egyszerűbb volna, hiszen sajnos felénk nem természetes dolog, hogy a felszolgálók beszélnek angolul. Szerintem így elveszed bármilyen esetleges élét az egésznek.

Amúgy egyik verzió sem ciki, akármelyikőtök rendel akármilyen nyelven, esetleg ketten külön két nyelven, hidd el, a pincér vszínű vett fel már rendelést kétnyelvű pártól, nem idegen neki a szitu. Meg fogja tudni érteni, hogy az egyikőtök hosszúkávét kér, a másik meg lattét, ha ketten négy nyelven nyögitek is ki :D

2017. dec. 28. 08:11
 3/9 anonim ***** válasza:
9%
Tipikus álproblémák.
2017. dec. 28. 08:38
 4/9 anonim ***** válasza:
72%

Ha külföldiekkel randizok itthon, akkor mindig én rendelem meg. Én tudok magyarul, így egyszerűbb és kész.

21L

2017. dec. 28. 09:05
 5/9 anonim ***** válasza:
68%

Ja, mondd neki hogy szívesen intézed. Nem fog megsértődni (ha megsértődik akkor meg tudod hogy ennyi volt).

Nálunk nem is kérdés hogy ha itt vagyunk, általában én intézem a dolgokat, náluk meg a párom.

Szerencsére azért sok pincér érti az alapangolt, vagy ha mutogat valamit az étlapon, azért sok a turista Pesten. :)

A te agyadnak is át kell állnia hogy válts nyelvek közt, de nem lehetetlen :)

2017. dec. 28. 10:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Nálunk általában én kértem helyette is magyarul, nem volt ebből gond.
2017. dec. 28. 11:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Kislányos túlstresszelés ez :) Nem baj, valahol el kell kezdeni. Szerintem hagyd rá, ha látod, aktívan teszi. De ha tosza módon csinálja vedd át az irányítást. A rendelés célja, hogy csak igyatok valamit, a fő akció a ti ismerkedésetek, nem a "hogy rendeljünk a leghatékonyabban randin" óra.
2017. dec. 28. 11:58
 8/9 anonim ***** válasza:
A hazai már nem is jó neked.
2017. dec. 28. 13:04
 9/9 A kérdező kommentje:
amúgy ez még decemberben történt, de update annyira összezavarodtam hogy végül véletlen én is angolul rendeltem??? lol. szerencsére nem ijesztettem el, még mindig együtt vagyunk. borzalmasan türelmes a szentem hahaha
2018. jún. 30. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!