Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy reagálnátok ha randira vinnétek egy szál virágot a lánynak és ezt csinálná?
Én is elsírtam magam, amikor a párom a
valahanyadik randira virágot hozott. Egyszerűen annyira szeretve éreztem magam, az előző kapcsolatomban sosem iranyult felém ilyen figyelmesség és alapból egy érzelmes lány vagyok.
Ezt vedd pozitív jelzésnek :)
Néha mi lányok érzékenyek vagyunk ilyen apróságokra, ne foglalkozz vele.
Nem okozták vele problémát, örömkönnyek :D
Ha ehhez hozzáteszel egy ölelés+arcra puszi kombót, akkor fel is mentetek volna. :)
No, de elég a manipulatív bullshitből! A lánynak tetszett a dolog, jó úton jártok, nem kell kapkodni!
akkor képzeld el azt, hogy valaki aki az életben nem kapott még egy szál virágot se férfitől, az hogy tudna bömbölni:D mint a záporeső...esernyőt kellene felhúzni! :D
amúgy sokan vagyunk akik az átlagtól érzékenyebbek, ezek szerint ő is az.
Szerintem ez cuki, de rendkívül ritka és szélsőséges reakció a lány részéről. Készülj fel arra, hogy ilyen szélsőségesen fog reagálni más helyzetekben is.
Amúgy én nem bírom vakrandira az ajándékot. Nekem pollenallergiám van, nagyon utáltam, hogy hozták ismeretlenek a (főleg celofán nélküli) virágokat, amit a randi során végig nekem kellett tartani persze, jó közel magamhoz. Ennél csak a szagold meg, nagyon kellemes az illata mondat zavart jobban.
Ne ajánédkozzon senki, amíg nem ismeri a másikat(és nem muszáj). Egy laktózérzékeny srácba egyszer belefutottam, megkínáltam tejcsokival, akkor mondta, hogy nem ehet. Korábban fel sem merült bennem, hogy ilyesmi valóban van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!